Ώρα για Μελέτη: Έφυγαν όλοι και πήρε καινούργιους! Οι νέοι συνεργάτες της Ελεονώρας

Ποιοι είναι;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ώρα για Μελέτη: Έφυγαν όλοι και πήρε καινούργιους! Οι νέοι συνεργάτες της Ελεονώρας

Τον τελευταίο καιρό σούσουρο έχουν προκαλέσει οι τρεις συνεχόμενες αποχωρήσεις (δείτε εδώ την τελευταία) από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, με αποτέλεσμα ένα μεγάλο μέρος της δημοσιογραφικής ομάδας από την "Ώρα για Μελέτη" να είναι ελλιπές. Έτσι, η παρουσιάστρια σήμερα καλωσόρισε τους νέους πλέον συνεργάτες της με έναν πολύ θερμό και γλυκό τρόπο.

Οι νέοι συνεργάτες της είναι η Βίκυ Χαντζή και ο Πέτρος Καρσιώτης, γνωστοί στον χώρο του επαγγέλματος.

Η Ελεονώρα Μελέτη, στην έναρξη της εκπομπής, είπε: «Καλημέρα, καλώς σας βρήκα! Έχω πάρα πολύ όμορφη παρέα, κυριολεκτικά και όχι μόνο. Θα βάλουμε στη μέρα σας λίγο κόκκινο, γιατί είναι η επικαιρότητα βαριά, με ραγδαίες εξελίξεις και η Βίκυ Χαντζή είναι άνθρωπος που ξέρει και διαχειρίζεται πλέον τα πάντα. Πάθος πολύ μεγάλο έχει μέσα του και αυτός εδώ ο άνθρωπος που βλέπετε, ο Πέτρος Καρσιώτης»

ALPHA: Στον αέρα η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη! Ραγδαίες εξελίξεις

Ντόμινο αποχωρήσεων έχει ξεκινήσει στη νέα εκπομπή του ALPHA, Ώρα για Μελέτη, που στο τιμόνι αυτής βρίσκεται η γλυκύτατη Ελεονώρα Μελέτη, η οποία μετά από αρκετό καιρό είπε να επιστρέψει στο φως της ημέρας αλλά... έχουν έρθει τα πάνω κάτω!

Μπορεί το μεσημέρι της Πέμπτης να έγινε γνωστή ακόμα μια παραίτηση από το δυναμικό της εκπομπή της - δείτε εδώ ποιος έφυγε - αλλά αργά το απόγευμα ακόμα δυο άτομα φέρεται να μάζεψαν τα πράγματά τους και να έκλεισαν την πόρτα πίσω τους.

Τι συμβαίνει με την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον ALPHA - Όλες οι εξελίξεις

Όπως αναφέρει δημοσίευμα στις typologies.gr παραιτήθηκαν από την εκπομπή της Ελ. Μελέτη στον Alpha η αρχισυντάκτρια Άσπα Κάρλου και ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης. Η εκπομπή είναι κυριολεκτικά στον αέρα!

ALPHA: Μετά τον χαμό με τον Μάνεση ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την Μελέτη

Εξελίξεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτης, μετά το χαμό που σημειώθηκε με τον Νίκο Μάνεση στον ALPHA. Όλες τις λεπτομέρειες θα σας αποκαλύψω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr.

Μπορεί η επιμέλεια της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη», να πέρασε στη γενική διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης, ωστόσο τα χαμηλά νούμερα στην τηλεθέαση, μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον παρουσιαστή, συνεχίζουν.

Χθες, Παρασκευή 16/10, η Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε σε δυναμικό κοινό στην πρωινή ζώνη 7%, ενώ σε τέταρτο έφτασε μέχρι το 8,4%, φτάνοντας στην προτελευταία θέση - αφού στην τελευταία έφτασε η Δανάη Μπάρκα και στο Mega έχει σημάνει συναγερμός.