Του έριξαν πόρτα στο GNTM 3 και μπήκε στο My Style Rocks

Άλλον έναν που βλέπουμε να παίρνει σβάρνα τα ριάλιτι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Του έριξαν πόρτα στο GNTM 3 και μπήκε στο My Style Rocks

Δεν είναι λίγοι οι παίκτες που έχουμε δει να πηγαίνουν από το ένα κανάλι στο άλλο, όταν "τρώνε" πόρτα, προκειμένου να πετύχουν αυτό που θέλουν, δηλαδή γνωστοί στην τηλεόραση. Ένας από αυτούς, μάλιστα, εμφανίστηκε πρόσφατα στις οντισιόν του GNTM 3 αλλά δεν κατάφερε να προχωρήσει στην επόμενη φάση, με αποτέλεσμα να δοκιμάσει την τύχη του και στο My Style Rocks, μιας και έγινε επίσημα η ανακοίνωση πως θα συμπεριληφθούν και άντρες στο παιχνίδι.

Ο λόγος για τον Μηνά Αηδόνη, τον κολλητό της Ιωάννας Τούνης. Είναι μοντέλο, κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και διαθέτει ένα στυλ και γενικότερα μια εμφάνιση αρκετά εντυπωσιακή και... "ακριβή". Συνηθίζει να κάνει εξορμήσεις στην Μύκονο και στην Χαλκιδική και να δουλεύει τον περισσότερο καιρό σε αυτά τα μέρη, πάντα παρέα με την αγαπημένη του Ιωάννα.

Άραγε, θα τα πάει καλά στο My Style Rocks ή να περιμένουμε να τον δούμε οσονούπω και στο Bachelor;

Την αποκάλυψη για την συμμετοχή του την έκανε ο συνεργάτης της Ιωάννας Μαλέσκου, το πρωί της Παρασκευής, στην εκπομπή "Love It". Δείτε το ακόλουθο βίντεο:

Η οντισιόν του Μηνά Αηδόνη στο GNTM 3

O Μηνάς Αηδόνης, ο κολλητός της Τούνη, κατάφερε να αφήσει «ξερό» τον Δημήτρη Σκουλό, ο οποίος θέλησε να μάθει πώς μπορεί και αγοράζει τα ακριβά του ρούχα!

Ο γνωστός φωτογράφος αποκάλυψε πως έψαξε το προφίλ του στο Instagram και εντυπωσιάστηκε με τις φωτογραφίες του και με τα looks του.

Η αλήθεια είναι ωστόσο πως ενώ οι κριτές αναγνώρισαν την λατρεία που έχει ο Μηνάς στη μόδα, δεν του έδωσαν τα πολυπόθητα ναι και έτσι δεν κατάφερε να περάσει στο bootcamp.