Απασφάλισε η Βίκυ Σταυροπούλου για το Πάμε Δανάη στo MEGA - «Δεν νιώθω όμορφα...»

Έτσι σχολίασε τα αρνητικά σχόλια που ακούει για την κόρη της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απασφάλισε η Βίκυ Σταυροπούλου για το Πάμε Δανάη στo MEGA - «Δεν νιώθω όμορφα...»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε η Βίκυ Σταυροπούλου, και συνάντησε για πρώτη φορά την κόρη της στο πλατό του MEGA. Η ηθοποιός απάντησε, απάντησε μεταξύ άλλων στις αρνητικές κριτικέ και απασφάλισε.

Αρχικά είπε για το «όχι» στο πρωινό του MEGA «θεωρούσα ότι είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο, ενστικτωδώς το ήξερα, που σε συνδυασμό με το θέατρο δεν πίστευα ότι θα τα καταφέρω. Γενικά με τρομάζει αυτή η τόσο μεγάλη έκθεση. Οι ηθοποιοί έχουμε ένα δίχτυ ασφαλείας, τον ρόλο ή όταν κάνω ένα παιχνίδι, έχω ένα μπούσουλα πάνω κάτω τους όρους του παιχνιδιού.

Σε μια ζωντανή εκπομπή, καθημερινή όμως ξέρω πως για να πετύχει είναι συνισταμένη πάρα πολλών συνθηκών. Δεν αρκεί, ας πούμε, το ταλέντο σου, το ταλέντο του Άρη και της ομάδας. Είναι πάρα πολλοί άνθρωποι που συμβάλλουν για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Οπότε όλο αυτό μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο».

Παράλληλα, είπε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται η Δανάη Μπάρκα: «Δεν νιώθω όμορφα όπως δεν θα ένιωθε καμία μητέρα όμορφα να λένε κάτι αρνητικό για το παιδί της και μάλιστα κάτι που δεν ισχύει. Επειδή το έχω περάσει και γω, όμως, με άλλο τρόπο, όταν με κάποιο τρόπο σου πηγαίνουν καλά τα πράγματα, η γιαγιά μου έλεγε πως το καρποφόρο δέντρο χτυπάνε.

Ο καθένας όπου φτάνει» τόνισε η Βίκυ Σταυροπούλου. «Δηλαδή εγώ σκέφτομαι πόσο δυστυχισμένοι είναι αυτοί οι άνθρωποι στη ζωή τους, σε τι περιβάλλον έχουν μεγαλώσει που τους έκανε να έχουν αυτή την οπτική ματιά και να είναι τοξικοί. Αντί να ασχοληθούν με κάτι δημιουργικό και ευχάριστο, να μαυρίζουν την ενέργεια και την ψυχή τους γράφοντας κάτι αρνητικό για κάποιον και μάλιστα χωρίς να υφίσταται τις περισσότερες φορές. Γιατί αυτό συμβαίνει». Δείτε όταν η Βίκυ Σταυροπούλου «εισέβαλε» στο πλατό της Δανάης Μπάρκα και έκανε χαμό.

Στο νοσοκομείο η Βίκυ Σταυροπούλου - Δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή της κόρης της Δανάη Μπάρκα

Η Βίκυ Σταυροπούλου ήταν καλεσμένη στο Πάμε Δανάη της Παρασκευής, με τη Δανάη Μπάρκα. Η δημοφιλής ηθοποιός, όμως, δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή, ακύρωσε τελευταία στιγμή καθώς χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο!

Όπως ανέφερε η Δανάη Μπάρκα, η μητέρα της έπαθε δηλητηρίαση από κάτι που έφαγε το βράδυ της Πέμπτης.

Η Βίκυ Σταυροπούλου επικοινώνησε τηλεφωνικά με το Πάμε Δανάη και είπε: «Μάλλον είναι τροφική δηλητηρίαση. Είμαι καλύτερα, σας ζητάω χίλια συγγνώμη. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν να ακυρώσω». Δείτε την εισβολή της Βίκυς στην εκπομπή του Αλέξη Γεωργούλη!