My Style Rocks: Η Κάτια έβαλε τα κλάματα με τον χαρακτηρισμό του Κουδουνάρη - "Ας φύγω!"

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
My Style Rocks: Η Κάτια έβαλε τα κλάματα με τον χαρακτηρισμό του Κουδουνάρη -

Στο σημερινό επεισόδιο My Style Rocks η Κάτια έβαλε τα κλάματα μπροστά στους κριτές με την κριτική του Στέλιου Κουδουνάρη και ομολόγησε πως αν χρειαστεί θα φύγει!

Πιο συγκεκριμένα ο Στέλιος Κουδουνάρης της είπε:

«Είσαι πολύ ωραία αλλά λίγο βαρετή. Είναι ένα look που θα μπορούσε να κάνει ένα άλλο κορίτσι που τώρα πειραματίζεται και ξεκινά και βρίσκει τον εαυτό της.

Είναι τόσο απλό που δεν μας δίνει μια ωραία πληροφορία από την Κάτια που έχει διαφορετικές καταβολές κι εμπειρίες. Περιμένουμε από εσένα το κάτι παραπάνω γιατί μπορείς και μας το έχεις αποδείξει. Αν ήσουν μία άλλη θα σου έβαζα τρία »

Η Κάτια του απάντησε: «Ήθελα να κάνω μια απλή και μίνιμαλ εμφάνιση γιατί υπάρχει αυτό κι ήθελα να το δείξω απλά, λιτά και μίνιμαλ.» ‘Επειτα ξέσπασε «Θα φύγω. Ήταν δύσκολη εβδομάδα αυτή για εμένα γιατί προσπάθησα να βγω λίγο έξω από τα νερά μου, να μην βάλω τα σακάκια μου και να μην κάνω αυτά που έκανα εγώ. Ήθελα να δείξω κάτι άλλο και διαφορετικό.

Μπορεί κάτι να ήταν απλό και μπερδεμένο στα μάτια σας αλλά για εμένα ήταν μια διαφορετική εβδομάδα. Challenge yourself. Και δεν παίρνω καλούς βαθμούς. Πληγώνομαι με τον εαυτό μου. Φοβάμαι να μην είμαι πολύ χαμηλά στην κατάταξη. Μπορεί να φύγω. Ας φύγω». Δείτε ακόμα την απίστευτη κίνηση του Στέλιου!

Του έριξαν πόρτα στο GNTM 3 και μπήκε στο My Style Rocks

Δεν είναι λίγοι οι παίκτες που έχουμε δει να πηγαίνουν από το ένα κανάλι στο άλλο, όταν "τρώνε" πόρτα, προκειμένου να πετύχουν αυτό που θέλουν, δηλαδή γνωστοί στην τηλεόραση. Ένας από αυτούς, μάλιστα, εμφανίστηκε πρόσφατα στις οντισιόν του GNTM 3 αλλά δεν κατάφερε να προχωρήσει στην επόμενη φάση, με αποτέλεσμα να δοκιμάσει την τύχη του και στο My Style Rocks, μιας και έγινε επίσημα η ανακοίνωση πως θα συμπεριληφθούν και άντρες στο παιχνίδι.

Ο λόγος για τον Μηνά Αηδόνη, τον κολλητό της Ιωάννας Τούνης. Είναι μοντέλο, κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και διαθέτει ένα στυλ και γενικότερα μια εμφάνιση αρκετά εντυπωσιακή και... "ακριβή". Συνηθίζει να κάνει εξορμήσεις στην Μύκονο και στην Χαλκιδική και να δουλεύει τον περισσότερο καιρό σε αυτά τα μέρη, πάντα παρέα με την αγαπημένη του Ιωάννα.

Άραγε, θα τα πάει καλά στο My Style Rocks ή να περιμένουμε να τον δούμε οσονούπω και στο Bachelor;

Την αποκάλυψη για την συμμετοχή του την έκανε ο συνεργάτης της Ιωάννας Μαλέσκου, το πρωί της Παρασκευής, στην εκπομπή "Love It". Δείτε το ακόλουθο βίντεο: