Καλό Μεσημεράκι: Συγκινήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς - Τον πήραν τηλέφωνο και..

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: Συγκινήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς - Τον πήραν τηλέφωνο και..

Ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα είχε σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι. Μια τηλεθεάτρια τον πήρε τηλέφωνο και... έκανε πρόταση γάμου στον αγαπημένο της!

Στην κατηγορία που ο Νίκος Μουτσινάς λύνει τα ερωτικά προβλήματα των τηλεθεατών μια κοπέλα του εξομολογήθηκε πως λόγω κορωνοιού ανέβαλε τον γάμο με τον αγαπημένο της και τώρα θέλει να ξανά "ζεστάνει" το θέμα.

Έτσι ο Νίκος μίλησε και με τους δύο στο τηλέφωνο και η κοπέλα έκανε πρόταση γάμου ξανά στον αγαπημένο της με εκείνον να δέχεται. Δύσκολες στιγμές για τον Νίκο, τι συνέβη;

«Άναυδος» ο Νίκος Μουτσινάς με την παρέμβαση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο Καλό Μεσημεράκι

Ακόμα μία επική φάρσα έγινε στο Καλό Μεσημεράκι, αυτή τη φορά από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που πήρε για να ζητήσει ερωτικές συμβουλές, με αποτέλεσμα να αφήσει ξανά «άναυδο» τον Νίκο Μουτσινά. Ο παρουσιαστής δεν ήξερε πώς να αντιδράσει.

Η συγκεκριμένη στήλη φαίνεται πως αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες στήλες του κοινού και έτσι ο Νίκος Μουτσινάς προσπαθεί καθημερινά να λύνει όσο περισσότερες ερωτικές υποθέσεις μπορεί.

Βέβαια δεν είναι λίγες και οι φορές που οι celebrities έχουν αποφασίσει να παρέμβουν στην εκπομπή και να κάνουν πλάκα στον παρουσιαστή, αποκαλύπτοντάς του τις δικές τους, δήθεν ιστορίες.

Σήμερα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τον κάλεσε καθώς έψαχνε απεγνωσμένα γυναίκα και δεν μπορούσε να βρει. Ο Νίκος Μουτσινάς προσπάθησε να τον βοηθήσει και να του δώσει λύση στο πρόβλημά του μέχρι που κατάλαβε για ποιον πρόκειται και ξέσπασε σε γέλια.