Πόπη Τσαπανίδου: Με αυτή τη φωτογραφία ευχήθηκε στις κόρες της!

Περήφανη μαμά

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Πόπη Τσαπανίδου: Με αυτή τη φωτογραφία ευχήθηκε στις κόρες της!

Η Πόπη Τσαπανίδου έχει 3 υπέροχες κόρες, σήμερα οι δύο από αυτές οι οποίες είναι και δίδυμες είχαν τα γενέθλια τους και η περήφανη μαμά τους ευχήθηκε!

Με μια φωτογραφία τους και ένα γλυκό μήνυμα θέλησε να ευχηθεί η δημοσιογράφος. Σήμερα οι κόρες της έγιναν 29 χρόνων!

Η αγάπη και η περηφάνια της δεν κρύβεται.

“Αυτές οι δυο γαλανές φάτσες γεννήθηκαν σαν σήμερα!
Και διάλεξαν για μάνα τους εμένα!
Τιμή μου!
(Ελπίζω να μην πληρώνετε πολλά λεφτά σε ψυχοθεραπείες εξαιτίας μου)” έγραψε για τις δυο κόρες της η δημοσιογράφος Δείτε ωστόσο τι είπε για την επιστροφή της στην τηλεόραση.

Κόρες πόπης Τσαπανίδου

Συγκλονίζει η Πόπη Τσαπανίδου - «Ξαναξύπνησε ο φόβος! Δεν ξέρω πότε θα ξαναδώ τις κόρες μου»

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, συγκλόνισε η Πόπη Τσαπανίδου. Μοιράστηκε το φόβο του να κάνει ξανά σχεδόν ένα χρόνο να δει τις κόρες της.

Η δημοσιογράφος δεν έκρυψε την στεναχώρια της για το ενδεχόμενο, να μην δει τις κόρες της, από κοντά, για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς, όπως λέγεται η Ολλανδική κυβέρνηση εξετάζει την πιθανότητα να κλείσει τα σύνορα της.

Ενω, όπως αποκάλυψε έκανε 7 μήνες να δει τις δίδυμες κόρες της που ζουν στο εξωτερικό όταν έγινε το lockdown.

Αυτή είναι η συγκλονιστική ανάρτηση της Πόπης Τσαπανίδου για τις κόρες της

«Μου είπαν οι κόρες μου που ζουν εκεί, πως στην Ολλανδία σκέφτονται σοβαρά, να κλείνουν εστιατόρια, καφέ και μπαρ στις 10 το βράδυ! Γιατί ξέφυγαν τα κρούσματα και εκεί, με αποτέλεσμα να αποφασιστούν πιο δραστικά μέτρα.

Βέβαια οι Ολλανδοί στην πλειοψηφία τους, υιοθετούν και εφαρμόζουν στην καθημερινότητά τους τις οδηγίες της πολιτείας, γιατί την εμπιστεύονται!

Δεν υπάρχουν όρθιοι μέσα σε καταστήματα εστίασης. Κρατούν αποστάσεις ακόμα και μέσα στα πάρκα που πηγαίνουν για άθληση και η τηλεργασία είναι σε εφαρμογή από τον περασμένο Μάρτιο χωρίς διακοπή. Τι φταίει λοιπόν για την αύξηση των κρουσμάτων; Πού να ξέρω ρε παιδιά (απάντηση σε όσους περίμεναν απάντηση από εμένα) Ίσως οι τουρίστες. Γι’ αυτό και σκέφτονται να κλείσουν τα σύνορα της χώρας και να μην επιτρέπουν ταξίδια από και προς το Άμστερνταμ την Χάγη και το Ρότερνταμ!

Περισσεύει να σας πω, πως μόλις έλαβα το μήνυμα σκοτείνιασε ο κόσμος μου!

Κόρες τσαπανίδου