Κρυσταλλία: Η πιο γλυκιά μέλλουσα μαμά ποζάρει με την παραφουσκωμένη κοιλίτσα της!

Δείτε τη

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κρυσταλλία: Η πιο γλυκιά μέλλουσα μαμά ποζάρει με την παραφουσκωμένη κοιλίτσα της!

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Κρυσταλλία τόσο στα επαγγελματικά της όσο και στα προσωπικά της αφού περιμένει να γίνει μανούλα!

Την Κρυσταλλία την βλέπουμε καθημερινά στο The booth όπου μαζί με τις υπόλοιπες συμπαρουσιάστριες της λύνουν τα προβλήματα των τηλεθεατών τηλεφωνικά!

Ωστόσο όλον αυτό τον καρό δεν σταματά να φωτογραφίζεται με την κοιλίτσα της η οποία όλο και μεγαλώνει! Δείτε την αγκαλιά με τον άντρα της!

Έτσι και σήμερα μας έδειξε μια φωτογραφία της

Κρυσταλλία: Σοκαριστική αποκάλυψη για το The Booth στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Καλεσμένη στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Κρυσταλλία Ρήγα και εκτός από την εγκυμοσύνη της μίλησε και για την εκπομπή The Booth, αποκαλύπτοντας και πως της έγινε η πρόταση αλλά και ποιο τηλεφώνημα ήταν εκείνο που την σόκαρε περισσότερο από όλα.

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ και χωρίς παραπάνω κιλά λόγω εγκυμοσύνης, η ίδια ανέφερε πως δεν έχει πάρει καθόλου κιλά κάτι που οφείλεται σε ένα πρόβλημα που έχει με το στομάχι της. «Έχασα τρία, πήρα τρία, αλλά είχα ένα πρόβλημα με το στομάχι μου, οπότε όλα αυτά στην αρχή ήταν δύσκολα και προσπαθούσα να πάρω» δήλωσε ενώ παράλληλα έστειλε και το δικό της μήνυμα στις μέλλουσες μανούλες.

«Είναι η πιο υπέροχη στιγμή και δύσκολη ταυτόχρονα, γιατί μας τα παρουσιάζουν πολύ ωραία συνήθως, αλλά έχει τις δυσκολίες του, όμως όταν έρθει αυτό το πλασματάκι που δεν έχει έρθει ούτε σε μένα, απλά ανυπομονώ για αυτή τη στιγμή. Θα κάνω τα πάντα και από τώρα πρέπει να κάνω τα πάντα, για να είναι κι αυτό καλά και να έρθει με το καλό» είπε.

«Ήμουν πάντα με το ένα πόδι έξω από αυτή τη δουλειά» ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής εξηγώντας πως «ένας από τους λόγους ήταν πάντα άγχος μου η καριέρα, ότι αν αφεθώ σε αυτό δεν θα μπορέσω να έχω την οικογένεια που θέλω, είχα και παράδειγμα τους γονείς μου που δούλευαν πολύ και δεν τους έβλεπα, τον οποίο αποβάλλω με τα χρόνια, και ο άλλος λόγος είναι ότι μου αρέσουν τόσα πράγματα στη μουσική που δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου για το υπόλοιπο της ζωής μου να τραγουδάω ένα είδος. Αν δεν είσαι συνεπής σε αυτό που κάνεις δεν μπορείς να "χτίσεις" το κοινό σου που θα σε ακολουθεί πιστά ανά τα χρόνια. Ήθελα να δοκιμάζομαι πάντα».

Μιλώντας για το "The Booth" και την τηλεοπτική της συνύπαρξη με τη Σοφία Μουτίδου, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τη Σοφία Κουρτίδου, ανέφερε πως δέχθηκε την πρόταση μετά το τέλος του J2US από τον Θέμη Μάλλη, διατηρώντας ωστόσο τις επιφυλάξεις της για το συγκεκριμένο project, ενώ μοιράστηκε με τους τηλεθεατές το πιο σοκαριστικό τηλεφώνημα που δέχθηκε στον αέρα της εκπομπής, το οποίο ήταν από μια μικρή κοπέλα που της αποκάλυψε πως η μαμά της απλά μια μέρα είπε πάω στο περίπτερο κι εξαφανίστηκε για πάντα...