Big Brother: Πανικός με άγριο καυγά Ραίσας και Άννας Μαρίας - Την πήραν σηκωτή!

Έξαλλη η Ραίσα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother: Πανικός με άγριο καυγά Ραίσας και Άννας Μαρίας - Την πήραν σηκωτή!

Άγριος καυγάς ξέσπασε στο Big Brother μεταξύ Ραίσας και Άννας Μαρίας! Δεν είχε προηγούμενο αυτό που συνέβη με την Ραίσα να γίνεται έξαλλη και να την παίρνουν σηκωτή!

Η Ραΐσα είπε στην Άννα Μαρία:

«Μη μου λες «άντε πήγαινε… Δεν αντέχω την ειρωνεία σου και τις σπόντες που πετάς». Θα μου μιλάς με σεβασμό» και εκεί η Άννα Μαρία είπε μια φράση που εξόργισε την Ραίσα!

«Δεν πετάω σπόντες αγάπη μου, τα λέω ξεκάθαρα, δεν σου μιλάω! Σε κατάλαβα εγώ και όλη η Ελλάδα. Ακόμα και η μανούλα σου σε κατάλαβε!»

Τότε η Ραΐσα άρχισε να ουρλιάζει και οι δύο παίκτριες πιάστηκαν στα χέρια.

Η η Σοφία Δανέζη προσπάθησε να τις χωρίσει χωρίς αποτέλεσμα!

Ο Big Brother αργότερα επεσήμανε στην Άννα Μαρία ότι παραβίασε τους κανόνες και χρησιμοποίησε λεκτική βία όπως μίλησε και στην Ραίσα λέγοντας της πως άσκησε σωματική βία! Δείτε τον καυγά της Ραίσα με την Χριστίνα.

Big Brother: "Ράγισε" καρδιές η Ραμόνα - Τα δύσκολα παιδικά χρόνια εν μέσω δικτατορίας και ο χαμός της μητέρας της

Ράγισε καρδιές η Ραμόνα στο αποψινό live του Big Brother καθώς μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Ρουμανία εν μέσω δικτακτορίας και τον χαμό της μητέρας της!

Σε μια αφήγηση της ζωής της προχώρησε η Ραμόνα σήμερα, κάτι που ήταν πολύ δύσκολο για την ίδια. Μπροστά στην κάμερα του μεγάλου αδερφού εξομολογήθηκε πως τα παιδικά χρόνια στη στην Ρουμανία ήταν δύσκολα και τα θυμάται με νοσταλγία καθώς είχαν δικτακτορία.

Αμέσως μετά μίλησε για τις δυσκολίες με την άσχημη σχέση που είχε η οικογένεια της με τον πατέρα της ο οποίος έφυγε και απο το σπίτι και ύστερα την απόφαση της να έρθει στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα έχασε την αγαπημένη της μητέρα από καρκίνο, κάτι που την στιγμάτισε και ύστερα έπαθε τροχαίο όπου χρειάστηκε να εγχειρήσει το χέρι της και δυστυχώς έχασε και το σκυλάκι της.