Big Brother: Χαμός στο σπίτι - Ο "καταραμένος" καναπές!

Πανικός!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother: Χαμός στο σπίτι - Ο

Νέες εντάσεις στο σπίτι του Big Brother με αφορμή έναν... καναπέ. Η συζήτηση ξεκίνησε ανάμεσα στη Ραΐσα και τον Παναγιώτη Βαρουξή για να καταλήξει σε έναν... ομαδικό καβγά!

Η ψηφοφορία κάθε εβδομάδα φέρνει νεύρα και εντάσεις αλλά αυτή τη φορά πήγε σε... άλλο επίπεδο καθώς βγήκαν υποψήφιοι παίκτες για πρώτη φορά και όπως πολλοί λένε έπεσαν οι μάσκες. Όσο περνάει ο καιρός στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, οι παίκτες βγάζουν στην επιφάνεια τον πραγματικό τους εαυτό.

Στον κήπο καθόταν η Ραΐσα, η Χριστίνα, ο Θέμης, η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς όταν εμφανίστηκε ο Παναγιώτης και η Σοφία του ζήτησε το λόγο που εκείνος εκνευρίστηκε όταν τους είδε να κάθονται με τον Δημήτρη Πυργίδη. Μεταξύ σοβαρού και αστείου ο καναπές και γενικότερα ο χώρος αυτός χαρακτηρίστηκε... καταραμένος. Ωστόσο, λίγο νωρίτερα έκτος εαυτού βγήκε η Ραΐσα και τα έκανε όλα γυαλιά καρφιά. Δείτε τον καυγά της Ραίσα με την Χριστίνα.

Big Brother: H Άννα Μαρία και ο Πυργίδης ξεκαθάρισαν!

Δημόσιο ξεκαθάρισμα έκαναν ο Δημήτρης Πυργίδης και η Άννα Μαρία σχετικά με την χαοτική τους σχέση. Οι δύο παίκτες του Big Brother την τελευταία εβδομάδα φαίνεται πως έχουν τεταμένες σχέσεις κάτι το οποίο παραξένεψε τους πάντες αλλά και το Χάρη Βαρθακούρη γι' αυτό και τους κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Οι σχέσεις τους εξ αρχής ήταν... ιδιαίτερες καθώς κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει αν όντως υπήρχε κάποιο φλερτ ανάμεσά τους. Την εβδομάδα που πέρασε είδαμε έναν άγριο καβγά ανάμεσα τους που έκανε το Δημήτρη έξαλλο με αποτέλεσμα οι φωνές του να ακουστούν σε όλο το σπίτι.

Όταν κάθισαν, λοιπόν, στο δωμάτιο επικοινωνίας και ρωτήθηκαν για το τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα τους η πιο χαρακτηριστική φράση που εξέφρασε απόλυτα και τους δυο τους ήταν πως ο ένας πρεσβεύει το χάος και η άλλη την τάξη.

Big Brother: Πανικός με άγριο καυγά Ραίσας και Άννας Μαρίας - Την πήραν σηκωτή!

Άγριος καυγάς ξέσπασε στο Big Brother μεταξύ Ραίσας και Άννας Μαρίας! Δεν είχε προηγούμενο αυτό που συνέβη με την Ραίσα να γίνεται έξαλλη και να την παίρνουν σηκωτή!

Η Ραΐσα είπε στην Άννα Μαρία:

«Μη μου λες «άντε πήγαινε… Δεν αντέχω την ειρωνεία σου και τις σπόντες που πετάς». Θα μου μιλάς με σεβασμό» και εκεί η Άννα Μαρία είπε μια φράση που εξόργισε την Ραίσα!

«Δεν πετάω σπόντες αγάπη μου, τα λέω ξεκάθαρα, δεν σου μιλάω! Σε κατάλαβα εγώ και όλη η Ελλάδα. Ακόμα και η μανούλα σου σε κατάλαβε!»

Τότε η Ραΐσα άρχισε να ουρλιάζει και οι δύο παίκτριες πιάστηκαν στα χέρια.

Η η Σοφία Δανέζη προσπάθησε να τις χωρίσει χωρίς αποτέλεσμα!

Ο Big Brother αργότερα επεσήμανε στην Άννα Μαρία ότι παραβίασε τους κανόνες και χρησιμοποίησε λεκτική βία όπως μίλησε και στην Ραίσα λέγοντας της πως άσκησε σωματική βία!