Έκανε την ανακοίνωση η Ελένη Φουρέιρα - Τι θα συμβεί στις 30/10;

Χαρές για την τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκανε την ανακοίνωση η Ελένη Φουρέιρα - Τι θα συμβεί στις 30/10;

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να κάνει μία σημαντική ανακοίνωση η οποία σε κάθε περίπτωση αφορά όλους τους φανς της, για κάτι που πρόκειται να συμβεί στις 30/10.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι καθημερινά φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους με νέες δημοσιεύσεις και νέα στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή αλλά και από τα επαγγελματικά της.

Αυτή είναι η ανακοίνωση που έκανε η Ελένη Φουρέιρα για τις 30/10

Σε λίγες μέρες, η τραγουδίστρια πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο της κομμάτι με τίτλο Light it Up και δείχνει να είναι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη.

Μέσα από το Instagram της, έχει δώσει μερικά νέα στιγμιότυπα στους διαδικτυακούς της φίλους και όλοι ανυπομονούν καθώς σίγουρα πρόκειται για μία μοναδική προσπάθεια από την τραγουδίστρια.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγο καιρό, ο φακός τσάκωσε την Ελένη Φουρέιρα μαζί με τον Αλμπέρτο Μποτία σε ρομαντικό δείπνο.

Ανατριχίλα με την ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να κάνει μία πολύ συγκινητική ανάρτηση με την οποία προκάλεσε την ανατριχίλα όλων των διαδικτυακών της φίλων, μέσα από το δυνατό μήνυμα που μετέδωσε.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι πολλές φορές επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή, τη δουλειά της αλλά και από θέματα που την απασχολούν.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα που προκάλεσε ανατριχίλα

Τις τελευταίες μέρες συγκλονίζουν οι εικόνες από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στη δομή προσφύγων στη Μόρια.

Η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο της μεγάλης αυτής τραγωδίας μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, προκειμένου να δείξει την στήριξή της στους ανθρώπους αυτούς που περνούν πολύ δύσκολες ώρες.

Ελένη Φουρέιρα ανάρτηση Μόρια