Ο φακός "τσάκωσε" την Δανάη Μπάρκα μαζί με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου σε χαλαρή βόλτα - Στιλάτες και οι δυο

Φωτογραφίες από την βόλτα

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ο φακός

Η κάμερα τσάκωσε την Δανάη Μπάρκα μαζί με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου σε χαλαρή βόλτα τους και οι δύο ήταν στιλάτες και πολύ χαμογελαστές φαίνεται πως περνούσαν όμορφα.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου τις τελευταίες ημέρες λείπει από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα Πάμε Δανάη και κάνει ζωντανές συνδέσεις από το σπίτι της όμως οι δύο συνεργάτιδες δεν αφήνουν αυτό να κρατήσει πίσω την σχέση τους.

Έτσι περνούν χρόνο μαζί εκτός πλατό σε βόλτες τους στο κέντρο της Αθήνας πάντα στιλάτες και περιποιημένες! Βέβαια η Ηλιάνα μας ξάφνιασε με αυτή την εμφάνιση της στο Πάμε Δαναή!

Δανάη Μπάρκα Ελιάνα
Δανάη Μπάρκα βόλτα με Ελιάνα

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Εμφανίστηκε με μποξεράκι στον αέρα του Πάμε Δανάη!

Η ζωντανή σύνδεση μέσω skype με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, στο Πάμε Δανάη, έκρυβε μια έκπληξη που έκανε τους πάντες να μείνουν με το στόμα ανοιχτό. Η δημοσιογράφος, η οποία παραμένει αυτές τις μέρες στο σπίτι επειδή ήρθε σε επαφή με κρούσμα COVID-19, έκανε αυτό που δεν περίμενε κανείς να κάνει.

«Φοράω από πάνω σακάκι και από κάτω μποξεράκι», είπε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και μόλις σηκώθηκε από τον καναπέ έγινε χαμός. Η δημοσιογράφος φορούσε ένα μαύρο σακάκι με λευκό πουκάμισο πάνω και κάτω… μόνο το μποξεράκι της!

«Ήθελα να ντυθώ πάντα ανταποκριτής που είναι στο σπίτι και από κάτω είναι ημίγυμνος», εξήγησε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Απαντάει στο αν έχει συμπτώματα κορωνοϊού

Μέσα από μία σειρά βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελιάνα Χρυσικοπούλου θέλησε να απαντήσει στους διαδικτυακούς της φίλους σχετικά με το αν έχουν εκδηλωθεί μέχρι στιγμής συμπτώματα κορωνοϊού.

Η παρουσιάστρια συναντήθηκε με επιβεβαιωμένο κρούσμα και έτσι χρειάστηκε να μπει και εκείνη αλλά και η οικογένειά της σε καραντίνα ενώ όλη η ομάδα του Πάμε Δανάη έκανε τεστ κορωνοϊού.

Σε ένα από αυτά τα Q&A που συνηθίζει να κάνει στο Instagram της, ένας ακόλουθος θέλησε να μάθει αν έχει εμφανίσει εκείνη ή οι κόρες της κάποιο σύμπτωμα.

“Δεν έχω συμπτώματα καθόλου ούτε εγώ ούτε τα παιδιά αλλά δε θα ήταν και λογικό να έχω αφού όπως λένε οι ειδικοί ο ιός θέλει 3-5 μέρες για να εκδηλωθεί. Οπότε τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα τα περάσουμε με αγωνία” ανέφερε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.