Big Brother: Με φίλο "έκπληξη" στο πλάι της η Χριστίνα σε φωτογραφία μετά την αποχώρηση της

Η ανάρτηση της!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother: Με φίλο

Παρελθόν από το Big Brother είναι πια η Χριστίνα Ορφανίδου αφού αποχώρησε στο live της Παρασκευής 23/20. Μετά την αποχώρηση της λοιπόν η πρώτη της ανάρτηση ήταν με δύο άτομα, το ένα εκ των οποίων μας εξέπληξε!

Η φωτογραφία που ανέβασε στο instagram είναι με τον πολύ γνωστό κομμωτή Βασίλη Μπουλούμπαση με τον οποίο είναι και πολύ καλή φίλη!

Επίσης αυτή που δεν θα έλειπε απο τις φωτογραφίες της ήταν η Αφροδίτη που είχε αποχωρήσει την προηγούμενη εβδομάδα απο το παιχνίδι!

Μπουλούμπασης ΧΑΡΙΣΤΊΝΑ ΟΡΦΑΝΊΔΟΥ

Χριστίνα ορφανίδου και Αφροδίτη

Big Brother: Τίτλοι τέλους για Παναγιώτη και Χριστίνα

Τίτλοι τέλους έχουν πέσει στην πολυσυζητημένη σχέση της Χριστίνας Ορφανίδου και του Παναγιώτη Βαρουξή που μέχρι πρότινος αποτελούσαν το... ζευγαράκι του σπιτιού του Μεγάλου Αδελφού.

Σε προηγούμενα επεισόδια είδαμε τη Χριστίνα να κάνει "παράπονα" περί ανωριμότητας και να λέει χαρακτηριστικά πως εκείνη προσπαθεί να συμβουλεύσει τον Παναγιώτη ενώ εκείνος νομίζει πως η συμπεριφορά της τον μειώνει. Οι δύο παίκτες συνειδητοποίησαν πως δεν ταιριάζουν και αποφάσισαν να λήξουν τη σύντομη αυτή σχέση τους.

Μετά το δημόσιο ξεκαθάρισμα της Άννας Μαρίας και του Δημήτρη Πυργίδη, σειρά είχαν η Χριστίνα και ο Παναγιώτης που ανακοίνωσαν πως στη σχέση τους έχει πέσει αυλαία και πλέον απλά συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο.

Big Brother: Χαμός στο σπίτι - Ο "καταραμένος" καναπές!

Νέες εντάσεις στο σπίτι του Big Brother με αφορμή έναν... καναπέ. Η συζήτηση ξεκίνησε ανάμεσα στη Ραΐσα και τον Παναγιώτη Βαρουξή για να καταλήξει σε έναν... ομαδικό καβγά!

Η ψηφοφορία κάθε εβδομάδα φέρνει νεύρα και εντάσεις αλλά αυτή τη φορά πήγε σε... άλλο επίπεδο καθώς βγήκαν υποψήφιοι παίκτες για πρώτη φορά και όπως πολλοί λένε έπεσαν οι μάσκες. Όσο περνάει ο καιρός στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, οι παίκτες βγάζουν στην επιφάνεια τον πραγματικό τους εαυτό.

Στον κήπο καθόταν η Ραΐσα, η Χριστίνα, ο Θέμης, η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς όταν εμφανίστηκε ο Παναγιώτης και η Σοφία του ζήτησε το λόγο που εκείνος εκνευρίστηκε όταν τους είδε να κάθονται με τον Δημήτρη Πυργίδη. Μεταξύ σοβαρού και αστείου ο καναπές και γενικότερα ο χώρος αυτός χαρακτηρίστηκε... καταραμένος. Ωστόσο, λίγο νωρίτερα έκτος εαυτού βγήκε η Ραΐσα και τα έκανε όλα γυαλιά καρφιά. Δείτε τον καυγά της Ραίσα με την Χριστίνα.