Roomies: Είδαμε την πρεμιέρα των Σολωμου - Ζαρίφη - Παπαδημητρίου!

Κάτι διαφορετικό!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Roomies: Είδαμε την πρεμιέρα των Σολωμου - Ζαρίφη - Παπαδημητρίου!

Στη σημερινή πρεμιέρα των Roomies είδαμε μια εκπομπή λίγο πιο διαφορετική απο αυτές που έχουν συνηθίσει! Η Ντορέτα Παπαδημητρίου η Μαρία Σολωμού και η Κατερίνα Ζαρίφη σαν να βρίσκονται στο σπίτι τους υποδέχθηκαν το κοινό.

Στην πρώτη τους εκπομπή, οι «Roomies» βάζουν σε τάξη το νέο τους σπίτι, πίνουν τον πρώτο τους καφέ και σχολιάζουν τα πιο viral θέματα της εβδομάδας που πέρασε.

Καθισμένες στου καναπέδες του σπιτιού και μιλώντας σαν να βρίσκονται στο δικό τους σπίτι μίλησαν για ομορφιά, μαγειρική και οτιδήποτε θα απασχολούσε τις γυναίκες σήμερα.

Μαρία Σολωμού: Έξαλλη με την δήλωση του Καβατζίκη - "Έχω πει εγώ οτι..."

Kαλεσμένες στο Πάμε Δανάη βρεθηκαν η Μαρία Σολωμού η Κατερίνα Ζαρίφη και η Ντορέτα Παπαδημητρίου λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας τους εκπομπής στο Mega, "Roomies". H Μαρία ωστόσο φαίνεται να αντέδρασε σε μια δήλωση του Άρη Καβατζίκη.

«Θέλω να τις ρωτήσω κάτι τώρα, μη φωνάξεις εσύ!», είπε ο Άρης Καβατζίκης στη Δανάη Μπάρκα κι εκείνη του επισήμανε πως φωνάζει μόνο στις προσωπικές ερωτήσεις. Και η ερώτηση ήταν προσωπική…

«Πώς τα καταφέρατε και είστε και οι τρεις singles;», ρώτησε ο δημοσιογράφος και η Μαρία Σολωμού είχε μια διφορούμενη αντίδραση…

«Πού το ξέρει καλέ; Γιατί εγώ θα τρελαθώ… Πού το ξέρεις; Βγήκε καμία και είπε τώρα που χώρισα και έχω μείνει μόνη», είπε η ηθοποιός και επανέλαβε πιο συγκεκριμένα, με νόημα: «Έχω πει εγώ ότι είμαι μόνη μου»; Προηγουμένως ένα απρόοπτο έγινε στο Πάμε Δαναή!

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Αυτήν την αντίδραση είχε όταν ρωτήθηκε για τον πρώην σύντροφο της Αλκίνοο Αλμπάνη

Στη κάμερα του "Ευτυχείτε" μίλησε ανοιχτά η Ντορέττα Παπαδημητρίου για την επαγγελματική και ερωτική της κατάσταση που βρίσκεται αυτόν τον καιρό και κυρίως για την σχέση της με τον Αλκίνοο Αλμπάνη.

Στην δήλωση του πρώην συντρόφου της ότι έχει να μπει σε σχέση πέντε ολόκληρα χρόνια, από τότε δηλαδή που ήταν μαζί με την Ντορέττα, δεν δίστασε να αντιδράσει.

“Δεν έχω μιλήσει ποτέ για τίποτα από αυτά και δεν έχω σκοπό να το κάνω και τώρα.” είπε χαρακτηριστικά.

Παρέα με την Ντορέττα βρισκόταν και η Μαρία Σολωμού. Όταν ρωτήθηκαν για την εκπομπή που ετοιμάζουν, η Ντορέττα δήλωσε: “Θα είναι κάτι διαφορετικό, δεν το έχουμε ξαναδεί κάπου.”. Από την άλλη πλευρά η Μαρία Σολωμού πρόσθεσε: “Είναι ένα μυστήριο. Δεν θέλω να δώσω την λύση και την απάντηση ακόμα.”.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο: