Μάνος Καμπίτης: Ο σκηνοθέτης του Χαλβάη 5-0 "αδειάζει" τον Μάρκο Σεφερλή - "Το ποτήρι ξεχείλισε όταν..."

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μάνος Καμπίτης: Ο σκηνοθέτης του Χαλβάη 5-0

Στην κάμερα του Καλύτερα δεν γίνεται μίλησε σήμερα το μεσημέρι ο Μάνος Καμπίτης για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε αυτόν και τον Μάρκο Σεφερλή!

Ο σκηνοθέτης παρουσιάστηκε σήμερα στην εκπομπή προκειμένου να εκφράσει τη δική του πλευρά. Όπως είπε, η ταινία που βγήκε πέρσι τον χειμώνα στους κινηματογράφους ανέβηκε σε συνδρομητική πλατφόρμα όπου με πληρωμή όποιος ήθελε μπορούσε να την «κατεβάσει».

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Υπάρχει μία διαμάχη συνεργατών. Οι κουμπαριές είναι κάτι άλλο. Ακούστηκε ότι εγώ πήγα να μπω σαν προσωρινός δικαιούχος της ταινίας. Ο δικαιούχος της ταινίας είμαι εγώ. Δεν μου αρέσει να βγαίνω σε κανάλια. Ένας από τους λόγους που βγαίνω σήμερα είναι για να βάλω τα θέματα στη θέση τους. Τα δικαιώματα της ταινίας ανήκουν στον σκηνοθέτη πριν παραχωρήσει μεγάλο μέρος στον παραγωγό.

Αν δεν υπάρχει αυτό, υπάρχει πρόβλημα. Από πλευράς μου, όπως κάνω σε κάθε δουλειά, πάντα κάνουμε συμβόλαιο. Δεν υπογράψαμε ενώ εγώ ζητούσα να συμβεί. Σίγουρα, λόγω της επί 25 φιλίας μου με τον Μάρκο Σεφερλή δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα με “ρίξει” η πλευρά του» Δείτε ωστόσο το καινούριο μαγαζί του Μάρκου και τις ουρές έξω απο αυτό!

«Το ποτήρι ξεχείλισε όταν δεν μου απαντούσαν και όταν η κοινοπραξία είπε ότι δεν μου οφείλει τίποτα. Όταν μετά έψαχνα να βρω τον κολλητό μου φίλο και δεν φανερωνόταν. Και πήγαμε δικαστικά. Η πρώτη πλατφόρμα κατέβασε την ταινία και χθες κατέβασε και δεύτερη πλατφόρμα την ταινία» και πρόσθεσε: «Μου λένε ότι δεν θα ξαναδουλέψω. Ότι έχει κάνει σούσουρο ο Σεφερλής στην αγορά, ότι υπεξαίρεσα χρήματα, ότι εγώ απέφευγα να υπογράψω, ότι είμαι άπειρος κτλ».

Ανακοίνωση έκπληξη για Σεφερλή - Τσαβαλιά! Αναμένεται και η επιβεβαίωση...

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Έλενας Πολυκάρπου στην εκπομπή Ευτυχείτε, ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά βρίσκονται σε συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη, για projects που προορίζονται για το Mega.

«Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά νομίζω πως συζητάνε για το πρωινό του Σαββατοκύριακου στο MEGA, σε παραγωγή Νίκου Κοκλώνη, στο slot 10:00 – 13:00. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Ο Μάρκος ετοιμάζει και ένα βραδινό σόου. Δεν ξέρω αν θα είναι και η Έλενα μαζί του, γιατί ο Μάρκος την Έλενα την… ταλαιπωρεί γενικότερα», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Όπως φαίνεται, ο Μάρκος ετοιμάζει διπλό χτύπημα που αναμένεται να προκαλέσει πονοκέφαλο στους αντιπάλους του.