Βυθισμένη στη θλίψη η Ρούλα Κορομηλά - «Για όσους έφυγαν...»

Το μακροσκελές κείμενό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βυθισμένη στη θλίψη η Ρούλα Κορομηλά - «Για όσους έφυγαν...»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ρούλα Κορομηλά έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση και δεν έκρυψε πως είναι βυθισμένη στην θλίψη με όλα όσα συμβαίνουν στον πλανήτη με τον κορωνοϊό και για όσους έφυγαν από τη ζωή τον τελευταίο καιρό.

Με αφορμή τα νέα μέτρα που επιβλήθηκαν πριν από μερικές μέρες στην χώρα μας, η Ρούλα Κορομηλά αναφέρθηκε στη χρήση μάσκας και στην κατάσταση που βιώνουμε όλοι τους τελευταίους μήνες.

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως τόσο οι άνθρωποι που έφυγαν από τη ζωή όσο και η απομόνωση που βιώνουμε, είναι πραγματικά μία κατάσταση που προκαλεί θλίψη. Δείτε εδώ το δημόσιο ξέσπασμα που είχε πριν από μερικές μέρες η Ρούλα Κορομηλά.

Έτσι έδειξε ότι είναι βυθισμένη στη θλίψη η Ρούλα Κορομηλά

«Την μασκα μου την φοράω,παντού... Για μενα μιλάω. Εσεις κάνετε ο,τι νομίζετε....Εγώ, λοιπόν,σέβομαι τους συνανθρωπους μου και επιθυμώ να ειναι ολοι καλα. Θλίβομαι για οςους έχασαν και χάνουν αγαπημένα τους προςωπα και θρηνούν. Θλίβομαι για οσους έφυγαν απο κοντά μας αυτο το διάστημα.

Σε κανέναν δεν αξίζει να μας αποχωριστεί εξαιτιας του ιού. Σέβομαι τον πονο ,την αγωνια και την οδύσσεια που περνάνε καποιοι συνανθρωποι μας οι οποιοι προσεύχονται για να σωθούν δικά τους προςωπα τα οποια βρίσκονται διασωληνωμενα. Σέβομαι τις προσπάθειες που καταβάλει όλος ο ιατρικός κόσμος της χώρας μου κ τους ευχαριςτω. Κανένας μας δεν αισθάνεται άνετα και ώραια φορώντας την μαςκα! Αυτα , τα ολιγα και με αγαπη παντα», έγραψε η παρουσιάστρια.

Ρίγη συγκίνησης στο διαδίκτυο με την ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ρούλα Κορομηλά έχει δείξει την ευαισθησία της στα ζώα. Έτσι δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστα τα τελευταία περιστατικά κακοποίησης ζωών στην χώρα μας.

Έτσι λοιπόν ανέβασε μια φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με την οποία θέλει να παροτρύνει να αγαπάμε τα ζώα και να μην βγάζουμε τον σαδισμό σε αυτά.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

"Όσοι εξωτερικεύουν τον σαδισμό τους πάνω σε ανυπεράσπιστα ζώα να τιμωρούνται επιτέλους παραδειγματικά"

Δείτε ακόμα μια ανάρτηση της που συγκίνησε!

κορομηλά