Τανιμανίδης - Μπόμπα: Η ερώτηση για την ερωτική τους ζωή που τους έφερε αμηχανία!

Άβολο...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τανιμανίδης - Μπόμπα: Η ερώτηση για την ερωτική τους ζωή που τους έφερε αμηχανία!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκαν καλεσμένοι στον Ant1 στους "Χιούστον το λύσαμε" και τον Φάνη Λαμπρόπουλο με τον Νικόλα Ράπτη. Οι δυο παρουσιαστές έκαναν μια πολύ προσωπική ερώτηση στο ζευγάρι και το έφεραν σε αμηχανία.

Σε ένα παιχνίδι που οι δυο καλεσμένοι έπρεπε να κλείσουν τα μάτια τους και να δεχτούν ερωτήσεις έγινε το αναπαντεχο!

Συγκεκριμένα οι δυο παρουσιαστές τους ρώτησα πιο είναι το πιο περίεργο μέρος που έχουν κάνει...έρθει πολυ πιο κοντά.

Στην αρχή το ζευγάρι "έμεινε" με την ερώτηση αλλά αργότερα η Χριστίνα για να σπάσει την αμηχανία είπε πως βρέθηκαν σε ένα μέρος με αρκετούς φοίνικες και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο και για ένα πλοίο! Δείτε τη φωτογραφία της Χριστίνας 6 χρόνια πριν!

Χριστίνα Μπόμπα: Μίλησε ανοιχτά για το The Voice και την αποχώρηση της - «Το είχα πει και πέρσι...»

Στην κάμερα του Έλα χαμογέλα και τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα μίλησε η Χριστίνα Μπόμπα. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τους λόγους που φέτος δεν είναι στο Voice.

«Μου λείπει ο Γιώργος και όλη η ομάδα του Voice. Tο είχα πει από πέρσι ότι δεν θα είμαι φέτος στο show. Σκέφτηκα να κάνω κάτι δημιουργικό για μένα. Να είναι πρόκληση για μένα το επόμενό μου τηλεοπτικό βήμα» σημείωσε χαρακτηριστικά στην πρωινή εκπομπή.

Παράλληλα, η Χριστίνα Μπόμπα, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός παιδιού, τονίζοντας ότι τόσο εκείνη όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης το θέλουν πολύ και το περιμένουν.

Χριστίνα Μπόμπα: Η αποκάλυψη για τα κιλά που έχει πάρει - Δεν είναι 1 ή 2 αλλά...

Στην Αθήνα επέστρεψε μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές η Χριστίνα Μπόμπα και αμέσως ξεκίνησε την γυμναστική, καθώς όπως είπε, πήρε κιλά και δεν είναι 1 ή 2.

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές της.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο μας έδειξε την γυμναστική που έκανε στο σπίτι της.

Στην ανάρτηση της αποκάλυψε πως «Τι και αν έφαγα λίγο παραπάνω; Τι και αν είμαι 7 κιλάκια πάνω από πέρυσι; Καλή νέα σεζόν σε όλους μας».

Χριστίνα Μπόμπα