The Bachelor: Τότε ρίχνει "αυλαία" στον ALPHA

«Έσκασε» η βόμβα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: Τότε ρίχνει

Το The Bachelor αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα από τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης που έχουν απασχολήσει και με το παραπάνω το τηλεοπτικό κοινό και έχουν καταφέρει να τραβήξουν πάνω τους όλα τα βλέμματα στον ALPHA. Σε λίγο καιρό ωστόσο πρόκειται να ρίξει αυλαία.

Οι δοκιμασίες των κοριτσιών συνεχίζονται προκειμένου να κερδίσουν την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου. Μόνο μία θα είναι η εκλεκτή και οι φήμες ήδη οργιάζουν για το ποια θα είναι η παίκτρια που θα καταλήξει με τον περιζήτητο εργένη.

Τότε ρίχνει αυλαία το The Bachelor του ALPHA

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real LIfe, τα γυρίσματα του ριάλιτι βρίσκονται σε τελική ευθεία και η αυλαία αναμένεται να πέσει στα τέλη του Δεκέμβρη.

Σε ό, τι αφορά τον τελικό, η απόφαση του σταθμού είναι να μην μεταδοθεί live όπως γίνεται σε άλλα ριάλιτι αλλά να μαγνητοσκοπηθεί μέσα στο επόμενο διάστημα. Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα από το προηγούμενο επεισόδιο του The Bachelor.

The Bachelor: Αυτή είναι η πρώην παίκτρια που είχε σπαταλήσει ένα εκατομμύριο ευρώ σε....

Το Πρωινό εντόπισε και σχολίασε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Έλενα Μπάση, η πρώην παίκτρια του The Bachelor, πριν από 3 χρόνια στον Χάρη Λεμπιδάκη, στην οποία είχε αποκαλύψει πως έχει ξοδέψει σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ για την εμφάνιση της. Στη συνέχεια, πρόβαλε ένα βίντεο από το 2011 όταν η Μπάση είχε καστανά μαλλιά.

Στον Χάρη Λεμπιδάκη εξομολογήθηκε πώς βρίσκεται περίπου 20 χρόνια στον χώρο του τραγουδιού αλλά από μικρή ήθελε να ασχοληθεί με το μιούζικαλ και να σπουδάσει στο Actors Studio. Δεν τα κατάφερε, όμως, λόγω οικονομικών δυσκολιών.

Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το εξωφρενικό ποσό που ξόδεψε για την εμφάνιση της, δηλαδή το ένα εκατομμύριο αλλά και το πόσο εθισμένη είναι στο φώτοσοπ, μιας και δεν ανεβάζει ποτέ φωτογραφία χωρίς επεξεργασία. Η Έλενα βρίσκεται ένα βήμα πριν τον γάμο!

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Πρέπει να έχω φάει γύρω στο 1 εκατομμύριο για πλάκα. Στις αρχές έπαιρνα νυχτοκάματο 60.000 δραχμές εφταήμερο και μετά έφτασα να παίρνω 1.000 τη μέρα.»

Δείτε το παρακάτω βίντεο: