Αργύρης Αγγέλου: Παίρνει θέση στις δηλώσεις Καπουτζίδη - "Δεν έχω ξεπεράσει..."

Αποκαλυπτικός!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αργύρης Αγγέλου: Παίρνει θέση στις δηλώσεις Καπουτζίδη -

Ο Αργύρης Αγγέλου βρέθηκε καλεσμένος σήμερα Κυριακή 25/10 στο Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη όσον αφορά της προσωπική του ζωή!

«Γιατί είναι η δήλωση της εβδομάδας; Εγώ αυτό δεν καταλαβαίνω. Μιλώντας για δήλωση της εβδομάδας, σημαίνει ότι πάλι βάζουμε ταμπέλες. Ο Γιώργος είναι το πιο ελεύθερο πλάσμα που γνωρίζω ίσως. Γνωρίζω κι άλλα ελεύθερα πλάσματα, αλλά τον Γιώργο απλά τον γνωρίζετε κι εσείς.

Τον θαυμάζω πάρα πολύ όχι γιατί έχει κάνει όλα αυτά που έχει κάνει, τον θαυμάζω γιατί ζει τη ζωή του όπως ακριβώς τη θέλει», είπε αρχικά ο Αργύρης Αγγέλου ενώ εδώ μπορείτε να δείτε την συνέντευξη του Γιώργου Καπουτζίδη.

«Εγώ που το λέω και το θαυμάζω, είμαι σίγουρος ότι κάποιες φορές τη ζωή μου δεν τη ζω όπως ακριβώς θέλω. Έχω ακόμα κρατήματα, έχω φόβους, δεν τους έχω ξεπεράσει όλους μου τους φόβους.

Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος τους έχει ξεπεράσει και αυτό δεν το κάνει μόνο δημόσια, το κάνει και στη ζωή του και αυτό είναι το ουσιαστικό. Τον θαυμάζω πολύ», πρόσθεσε ο Αργύρης Αγγέλου.

Γιώργος Καπουτζίδης - "Δέχτηκα πολλά μηνύματα αφού μίλησα ανοιχτά..."

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στο Pop Up μέσα απο το θέατρο Ήβη όπου σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει ξανά τις παραστάσεις του. Μίλησε για τις μέρες της καραντίνας αλλά και για τα μηνύματα που δέχτηκε αφού μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή.

«Είμαι χαρούμενος που ξεκινάμε! Οι πρώτες μέρες στην Αθήνα ήταν λίγο περίεργες, γιατί ήμουν στην Αίγινα πολύ μεγάλο διάστημα και μου ήταν δύσκολο να κυκλοφορώ με πολλά αυτοκίνητα και κόσμο, αλλά τώρα το συνήθισα... Είναι σημαντικό που άνοιξαν τα θέατρα.

Είναι πολύ σημαντικό να τηρήσουμε τα μέτρα. Αν εμείς οι άνθρωποι του θεάτρου είμαστε πολύ προσεκτικοί στις οδηγίες που μας έχουν δοθεί, νιώθω ότι θα πάνε όλα καλά και για εμάς και για τα άλλα θέατρα».

Επίσης, ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω για τη σεξουαλικότητά του. «Ένιωσα από τα μηνύματα ότι ενέπνευσα κόσμο.

Πήρα πάρα πολύ ωραία μηνύματα… Χαίρομαι, γιατί αυτός είναι ο στόχος μου, αν μπορώ να κάνω κάτι καλό, θα το κάνω. Από την αρχή της πορείας μου πίστεψα ότι θα μπορώ να μιλάω ανοιχτά για λεπτά.