My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της εβδομάδας!

Η εντυπωσιακή εμφάνιση!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της εβδομάδας!

Ένα ακόμα Gala του My Style Rocks έφτασε στο τέλος του και μια εβδομάδα γεμάτη μόδα τελείωσε. Φυσικά μια μόνο παίκτρια κατάφερε να συγκεντρώσει τις πιο πολλές ψήφους και να βγει νικήτρια!

Το θέμα του αποψινού Gala ήταν "κόκκινο χαλί" και οι εμφανίσεις ήταν το λιγότερο εντυπωσιακές με τις τουαλέτες και τις ιδιαίτερες εμφανίσεις να μην σταματούν.

Μια όμως κατάφερε να ξεχωρίσει σε ολόκληρη την εβδομάδα και αυτή ήταν η Τζένη Γεωργιάδου! Δείτε ακόμα την απίστευτη κίνηση του Στέλιου!

Μy Style Rocks: Τα κλάματα της Χριστίνας και η αδικία - "Αν είχα περισσότερα

λεφτά..."

Στο σημερινό gala του My Style Rocks το θέμα είναι "κόκκινο χαλί" και οι παίκτριες έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν τους κριτές. Ωστόσο η Χριστίνα δεν άντεξε κάποιες αδικίες και ξέσπασε σε κλάματα!

Η παίκτρια αφού άκουσε την κριτική η οποία δεν ήταν τόσο καλή έβγαλε προς τα έξω ένα παράπονό της το οποίο είχε να κάνει με το θέμα των χρημάτων.

Πιστεύει πως μπαίνει καλύτερη βαθμολογία σε όσες παίκτριες φέρνουν ένα ακριβό κομμάτι, κάτι που θεωρεί άδικο καθώς δεν έχουν όλες αυτή την δυνατότητα!

My Style Rocks: Η Κάτια έβαλε τα κλάματα με τον χαρακτηρισμό του Κουδουνάρη - "Ας φύγω!"

Στο σημερινό επεισόδιο My Style Rocks η Κάτια έβαλε τα κλάματα μπροστά στους κριτές με την κριτική του Στέλιου Κουδουνάρη και ομολόγησε πως αν χρειαστεί θα φύγει!

Πιο συγκεκριμένα ο Στέλιος Κουδουνάρης της είπε:

«Είσαι πολύ ωραία αλλά λίγο βαρετή. Είναι ένα look που θα μπορούσε να κάνει ένα άλλο κορίτσι που τώρα πειραματίζεται και ξεκινά και βρίσκει τον εαυτό της.

Είναι τόσο απλό που δεν μας δίνει μια ωραία πληροφορία από την Κάτια που έχει διαφορετικές καταβολές κι εμπειρίες. Περιμένουμε από εσένα το κάτι παραπάνω γιατί μπορείς και μας το έχεις αποδείξει. Αν ήσουν μία άλλη θα σου έβαζα τρία »

Η Κάτια του απάντησε: «Ήθελα να κάνω μια απλή και μίνιμαλ εμφάνιση γιατί υπάρχει αυτό κι ήθελα να το δείξω απλά, λιτά και μίνιμαλ.» ‘Επειτα ξέσπασε «Θα φύγω. Ήταν δύσκολη εβδομάδα αυτή για εμένα γιατί προσπάθησα να βγω λίγο έξω από τα νερά μου, να μην βάλω τα σακάκια μου και να μην κάνω αυτά που έκανα εγώ. Ήθελα να δείξω κάτι άλλο και διαφορετικό.

Μπορεί κάτι να ήταν απλό και μπερδεμένο στα μάτια σας αλλά για εμένα ήταν μια διαφορετική εβδομάδα. Challenge yourself. Και δεν παίρνω καλούς βαθμούς. Πληγώνομαι με τον εαυτό μου. Φοβάμαι να μην είμαι πολύ χαμηλά στην κατάταξη. Μπορεί να φύγω. Ας φύγω»