Η σύζυγος της Ντέμη απαντά για τον χωρισμό τους: "Η σχέση μας αυτή τη στιγμή δεν..."

Τι δήλωσε η σύζυγος της πρώην παίκτριας του Masterchef;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η σύζυγος της Ντέμη απαντά για τον χωρισμό τους:

Σούσουρο έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό με τις δηλώσεις της πρώην παίκτριας του Masterchef, Ντέμη Γεωργίου, περί χωρισμού της με την επί 9 χρόνια σύζυγο της. Για αυτό και η δεύτερη, αποφάσισε και αυτή με την σειρά της να μιλήσει και να παρουσιάσει την δική της εκδοχή της παρούσας κατάστασης.

Συγκεκριμένα, η Άλκηστις Αλεξανδράτου άκουσε και ενημερώθηκε για τις δηλώσεις που έκανε πριν λίγες μέρες η σύζυγος της, Ντέμη, η οποία δεν έχει σταματήσει να δείχνει την πικρία της για τον χωρισμό τους (δείτε εδώ τι δήλωσε η ίδια). Έτσι, η Άλκηστις μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή "Η Φωλιά των Κου Κου" και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Η σύζυγος της Ντέμη είπε χαρακτηριστικά: «Έμαθα ότι κυκλοφορεί ένα βίντεο όπου η Ντεμούλα είναι λίγο αναστατωμένη και ήθελα να ξέρετε και τη δική μου εκδοχή. Πριν από ενάμιση μήνα αποφάσισα να έρθω να δουλέψω στο Λονδίνο σε ένα vegan εστιατόριο, ως μία από τις βασικές σεφ. Ψαχνόμουν πάντα για κάτι καλύτερο στο εξωτερικό και γι’ αυτό έστελνα ανελλιπώς βιογραφικά. Μου έγινε αυτή η πολύ καλή πρόταση και για να πάρω την απόφαση δυσκολεύτηκα πάρα πολύ, όμως σκέφτηκα ότι θα ήταν για ένα καλύτερο μέλλον. Πάντα ήθελα κάτι καλύτερο και για τις δύο.

Η σχέση μας αυτή τη στιγμή δεν περνάει κρίση, απλά έχουμε διαφορετικές απόψεις και διαφορετική οπτική γωνία, σε σχέση με κάποια πράγματα. Της έχω προτείνει να έρθει κι εκείνη εδώ, υπάρχουν πάρα πολλές ευκαιρίες κι εκείνη θα μπορούσε να δείξει το ταλέντο της σε πολύ μεγαλύτερο κοινό. Όμως, εκείνη είναι μαχήτρια και δεν τα παρατάει και ασχολείται με το εστιατόριο μας, το οποίο λόγω κορονοϊού έχει και αυτό τα θέματά του»

«Εγώ έφυγα με τη σκέψη ότι η σχέση μας προχωράει κανονικά. Το ότι βρίσκομαι σε κάποια άλλη πόλη, δεν σημαίνει ότι η σχέση μας έχει τελειώσει. Είναι σαν να είμαι στρατιωτικός και ένα έχω πάρει μετάθεσε για ορισμένο χρόνο. Τι σημαίνει δηλαδή, ότι αν λείψω έξι μήνες θα χωρίσουμε; Μία σχέση υπάρχει παντού και ας είναι σε διαφορετικά μέρη η καθεμία. Εννοείται ότι δεν εγκατέλειψα την Ντέμη, απλά εκμεταλλεύτηκα μια επαγγελματική εμπειρία που θα ωφελήσει και τις δυο μας και θα ήθελα πολύ να έρθει κι εκείνη εδώ. Είμαστε και οι δύο συναισθηματικά φορτισμένες λόγο της απόστασης και απλά χρειάζεται λίγος χρόνος για να αφομοιώσουμε τις συνθήκες». Κατέληξε η Άλκηστις.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Ντέμη Γεωργίου: "Μεγάλωσα σε ένα ομοφοβικό περιβάλλον!" - Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις στο πλευρό της συντρόφου της Άλκηστις

Η Ντέμη Γεωργίου το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μεσάνυχτα, και μίλησε για όλους και για όλα! Έκανε ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για ομοφοβικά δυσάρεστα περιστατικά που έχει δεχτεί, έχοντας πάντα στο πλευρό της την σύντροφό της Άλκηστις να την στηρίζει.

Αρχικά, η πρώην παίκτρια του reality μαγειρικής περιέγραψε τα πρώτα της αισθήματα μετά την αποχώρησή της όπου βρέθηκε στο “μάτι” του κορωνοϊού, σε συνθήκες που δεν θα φανταζόταν κανείς πως θα συνέβαιναν.

Βέβαια, για εκείνη ήταν μία ευχάριστη περίοδος, καθώς κατάφερε να ξεκουραστεί και να περάσει ποιοτικό χρόνο με την Άλκηστη.

Μιλώντας για τον προσωπικό της προσανατολισμό η Ντέμη εξήγησε πως ποτέ της δεν φοβήθηκε να εξωτερικεύσει την αλήθεια της και πως η οικογένειά της δεν της έφερε ουδέποτε το παραμικρό εμπόδιο.

“Για κάποιο λόγο έχω κάποιες άμυνες που δεν ακούω, δεν με νοιάζει. Οπότε εγώ δεν φοβήθηκα σε κανένα στάδιο της ζωής μου δεν φοβήθηκα. Δεν φοβήθηκα να πω ποια είμαι, τι είμαι. Τοποθετούμαι πάντα απέναντι στον οποιονδήποτε”.

Αντίθετα, η Άλκηστις παραδέχτηκε ότι πέρασε από πολύ δύσκολες περιόδους στη ζωή της ξεκινώντας από το οικογενειακό της περιβάλλον.

“Είχα κατάθλιψη. Όταν προσπαθείς να προσαρμοστείς στα καλούπια που σου βάζουν οι γονείς σου και φαντασιώνονται κάτι άλλο για εσένα αλλά εσύ έχεις άλλο ταμπεραμέντο και το αντιλαμβάνεσαι πολύ νωρίς προφανώς είναι συγκρουσιακό. Έκανα στην οικογένειά μου μου το χατίρι για 28 ολόκληρα χρόνια. Μεγάλωσα σε ένα άκρως ομοφοβικό περιβάλλον”.

Ντέμη Γεωργίου καλεσμένη στα Μεσάνυχτα

Η ίδια έκανε έναν γάμο αλλά όπως εξομολογήθηκε δεν ερωτεύτηκε ποτέ τον άνδρα της παρά το γεγονός ότι μαζί έζησαν ευτυχισμένες στιγμές. “Δεν τον ερωτεύτηκα. Μου άρεσε ο τρόπος ζωής που είχαμε εργαζόμασταν και οι δυο στην ίδια δουλειά. Βγαίναμε, ήμουν πιο ελεύθερη”.

Όσον αφορά τη σύγκρουσή της με την οικογένειά της ανέφερε:

“Του μπαμπά μου του φάνηκε περίεργο. Σου λέει τέτοια γυναικάρα και θέλει γυναίκα. ‘Θα σου βρω εγώ έναν άνδρα’ και του λέω όχι, μπαμπά μου σε ευχαριστώ”. “Η μαμά μου είχε για αρκετά χρόνια θέματα αλλά τώρα έχουμε συμφιλιωθεί. Περάσαμε 4 μεγάλες κρίσεις”.

Τέλος, η Ντέμη περιέγραψε ένα από τα πιο δυσάρεστα περιστατικά που της έχουν τύχει εξαιτίας της ομοφοβίας ορισμένων.

“Tο χειρότερο ήταν σε δύο σπίτια που νοικιάζαμε να έχει τύχει να τσακωνόμαστε και μας στείλουν πόσες φορές την αστυνομία. Ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί. Μας πέφτανε τα μούτρα. Αυτό δεν θα το έκαναν σε ένα straight ζευγάρι”, τόνισε.