The Voice - Highlights 25/10: Το πρόβλημα υγείας παίκτριας, η γιαγιά και ο γνωστός της Παπαρίζου

Όσα είδαμε το βράδυ της Κυριακής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Voice - Highlights 25/10: Το πρόβλημα υγείας παίκτριας, η γιαγιά και ο γνωστός της Παπαρίζου

Από όλα είχε και το χθεσινό επεισόδιο του The Voice. Παίκτρια συγκλόνισε με το πρόβλημα υγείας της, η Έλενα Παπαρίζου είδε πάνω στη σκηνή ένα γνωστό της, ενώ στην σκηνή τραγούδησε και μια απίστευτη γιαγιά.

The Voice - Ο γνωστός της Έλενας Παπαρίζου

Ο Φαίδων με καταγωγή από τις Φιλιππίνες και το Μπαγκλαντές, θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του στο Voice. Μάλιστα, ήταν παλιός γνώριμος των κριτών και τους ενθουσίασε με την ερμηνεία του.

Ο διαγωνιζόμενος επέλεξε να πάει με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, η οποία τον γνώριζε από παλιά και έμεινε άφωνη.

«Το Voice για εμένα είναι πολύ σημαντικό γιατί θα με βοηθήσει να ανέβω ψυχολογικά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 28χρονος Φαίδων.

Η γιαγιά διαγωνιζόμενης ανέβηκε στη σκηνή του The Voice

Η 20χρονη Βίκυ Κυριακίδου από την Καβάλα, τραγούδησε στα ποντιακά και προσπάθησε να παρασύρει τους κριτές στο ρυθμό της. Ωστόσο, τρελάθηκαν και με τη γιαγιά της.

Η φωνή και η ερμηνεία της μάγεψαν τον Πάνο Μουζουράκη αλλά και την Έλενα Παπαρίζου που άρχισαν να διεκδικούν τη Βίκυ, αφού και οι δύο την ήθελαν στην ομάδα τους. Ωστόσο, «πάγωσαν» στον ΣΚΑΙ με αυτό που έκανε ο Σάκης Ρουβάς το βράδυ της Κυριακής.

The Voice: Το πρόβλημα υγείας παίκτριας

Πριν λίγα χρόνια αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας που είχε να κάνει με τις φωνητικές χορδές. Όμως, τώρα, θέλησε και πάλι να δοκιμάσει την τύχη της, αφού είχε πάει στο show και το 2016.

«Νιώθω πιο σίγουρη από ποτέ και θέλω να κάνω και τους 4 coaches να γυρίσουν τις καρέκλες τους για να μην απογοητευτώ ξανά», είπε η παίκτρια.

The Voice: H 45χρονη Αριέττα που ράβει μόνη της τα vintage ρούχα

Στη σκηνή του «The Voice» ανέβηκε η 45χρονη Αριέττα , που είναι make up artist. Όπως είπε η ίδια αγαπάει πάρα πολύ τα vintage ρούχα και για τον λόγο αυτό έμαθε να ράβει.

«Η εμφάνισή μου δε θυμίζει πολύ Πειραιώτισσα. Είναι το στυλ μου vintage. Και το μαλλί και όλα. Έτσι ντύνομαι στην καθημερινότητά μου. Μου αρέσει πολύ. Και το σπίτι μου είναι vintage. Το ρούχο που φοράω το έραψα μόνη μου, ειδικά για την περίσταση. Δε βρισκω εύκολα ρούχα σε τέτοιο στυλ και έτσι τα φτιάχνω μόνη μου» είπε, μεταξύ άλλων, στους coaches οι Αριέττα.