Έκτακτο - Πάμε Δανάη: Θετική στον κορωνοϊό η... - Συναγερμός στο Mega

Μόλις το ανακοίνωσε δημόσια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτο - Πάμε Δανάη: Θετική στον κορωνοϊό η...  - Συναγερμός στο Mega

Έκτακτο περιστατικό έσκασε στα γραφεία του Mega αφού συνεργάτιδα της Δανάης Μπάρκα στην εκπομπή Πάμε Δανάη βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό!

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου όλη την προηγούμενη εβδομάδα ήταν εκτός εκπομπής καθώς την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού. Το πρώτο τεστ είχε βγει αρνητικό, όμως, στο επαναληπτικό τεστ που έκανε το Σάββατο βγήκε θετική στον COVID-19.

«Δεν νιώθω τέλεια, αλλά δεν νιώθω και άσχημα. Εδώ και δυο τρεις μέρες έχω απώλεια γεύσης και όσφρησης, έχω μπούκωμα και καταρροή», είπε η δημοσιογράφος σε ζωντανή σύνδεση με την Δανάη Μπάρκα.

Τουλάχιστον σήμερα που το ανακοίνωσε είχε ντυθεί... γιατί την τελευταία φορά που την είδα στον αέρα φορούσε μόνο ένα ροζ μπουρνούζι...

"Πονοκέφαλος" το Πάμε Δανάη στο Mega - Ραγδαίες αποφάσεις για την Δανάη Μπάρκα

Τα χαμηλά νούμερα του Πάμε Δανάη έχουν σημάνει εδώ και καιρό συναγερμό στο Mega και πέρα από την ανακοίνωση που έκανε πριν από λίγες ώρες η Δανάη Μπάρκα για την εκπομπή της υπάρχουν κι άλλες αποφάσεις που έχει πάρει ο σταθμός για το συγκεκριμένο projects και θα σας τις αποκαλύψω όλες πρώτη μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr.

Τι αποφάσεις πήρε το Mega για την εκπομπή της Μπάρκα, Πάμε Δανάη

Εκτός, λοιπόν, από το ότι από σήμερα κιόλας η πρωινή εκπομπή του Mega θα βγαίνει στον αέρα 20 λεπτά πιο νωρίς, δηλαδή στις 9:40, οι ιθύνοντες θέλουν να κάνουν και μια ανακατάταξη στην ομάδα πιστεύοντας πως δεν είναι αρκετά βοηθητική για την Δανάη.

Για αρχή σίγουρα θα κρατήσουν στο πλατό τον Άρη Καβατζίκη και μάλιστα θα ενισχύσουν τον ρόλο του αφού με τα ρεπορτάζ του φαίνεται πως αναβαθμίζει λίγο το όλο θέμα, όπως και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Από την άλλη η Σίσσυ Καλλίνη πρόκειται να περιοριστεί αναφορικά με την παρουσίαση της μπροστά από τις κάμερες ενώ θα υπάρξουν και αλλαγές σε επίπεδο αρχισυνταξίας καθώς η Αγγελική Κωνσταντοπούλου φαίνεται να μην κατάφερε το τέλειο που ήθελε η παραγωγή.

Οι αλλαγές αυτές θα συμβούν από σήμερα κιόλας οπότε... ανυπομονώ για τα αυριανά νούμερα τηλεθέασης. Εσείς;