Ξέσπασε η Ραχήλ Μακρή για το J2us - «Αυτά που ακούγονται είναι προβοκάτσιες και ανοησίες»

Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Ραχήλ Μακρή για το J2us -  «Αυτά που ακούγονται είναι προβοκάτσιες και ανοησίες»

Η Ραχήλ Μακρή μίλησε για τη συμμετοχή της στο J2US, με συνέντευξη που έδωσε στον 90,6 ΑΡΤ FM και τον Λάζο Μαντικό και ξέσπασε για τα δημοσιεύματα που θέλουν να έχει αποχωρήσει από το show.

Αυτή είναι η αλήθεια για την αποχώρηση της Ραχήλ Μακρή από το J2US

Αποχωρήσατε οριστικά από το Just the 2US, δεν έχω καταλάβει;

Όχι δεν έχω αποχωρήσει από το «Just the 2 of us». Υπήρχε την Δευτέρα που πήγαινα στην πρόβα ένα τροχαίο, υπήρχε ένας ψιλο τραυματισμός στο πόδι μου με αποτέλεσμα να με θέσει εκτός και αποφασίσαμε από κοινού μαζί με την παραγωγή για αυτό το Σάββατο να μην εμφανιστώ. Το επόμενο θα είμαι κανονικά! Προφανώς αυτά που ακούγονται είναι προβοκάτσιες και ανοησίες κάποιον συγκεκριμένων site που υπάρχουν πολιτικές σκοπιμότητες από πίσω… Είναι αστείο να λένε ότι εκδιώχθηκα από το σόου. Δείτε φωτογραφία από το τροχάιο της.

Ως πολιτικός αναγκάζεστε πολλές φορές να αναφέρετε τα ποσά που λαμβάνετε από διάφορες ενέργειες σας. Προς τιμήν σας είπατε ότι το χρηματικό ποσό δεν θα το κρατήσετε. Που θα το δώσετε και πόσα χρήματα σας υποσχέθηκαν για να τραγουδήσετε;

Η συμμετοχή όλων αυτών στο σόου γίνεται με αμοιβή. Όλοι οι άνθρωποι αυτοί αμείβονται. Εγώ λοιπόν αυτή την αμοιβή δεν την αποδέχθηκα και θα δώσω μέρος του ποσού σε σχολείο εδώ στον Γέρακα γιατί ζητήθηκε να γίνει εργαστήριο φυσικής για τα παιδιά. Άρα λοιπόν εμένα η συμμετοχή μου στο «Just the 2 of us» είναι καθαρά φιλανθρωπική ενώ οι υπόλοιποι είναι αμειβόμενοι.

Είναι άδικο να υπάρχει μια αισχρή επίθεση με συκοφαντίες και δεν καταλαβαίνω το μένος των συγκεκριμένων site και των συγκεκριμένων καναλιών. Για ποιο λόγο τους χαροποιεί η υποτιθέμενη μου αποχώρηση μου από ένα σόου στο οποίο δεν διαγωνίζομαι για να αποκτήσω δημοφιλία! Εγώ δεν έχω να κερδίσω κάτι. Αυτοί είναι τραγουδιστές του χώρου. Αλλά αμειβόμενοι ! Να μην ξεχνιόμαστε!

Είμαι η μοναδική στο «Just the 2 of us» που δεν δέχθηκε αυτό το ποσό! Δεν έχω δεχθεί ούτε δεκάρα τσακιστή!

J2US: Όλα όσα δήλωσε ο Ηλίας Βρεττός για την Ραχήλ Μακρή και την Ευρυδική Βαλαβάνη

Πριν από λίγες μέρες έγινε η ανακοίνωση ότι δυστυχώς η Ραχήλ Μακρή θα αποχωρήσει από το J2US (δείτε εδώ γιατί) με αποτέλεσμα ο Ηλίας Βρεττός να μένει χωρίς ταίρι. Μπορεί να άργησε λίγο, αλλά βρέθηκε η αντικαταστάτρια η οποία δεν είναι άλλη από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Ο Ηλίας, μάλιστα, μίλησε για την αποχώρηση της πρώην παρτενέρ του αλλά και την αντικατάσταση της.

Συγκεκριμένα, μίλησε στην Φωλιά των Κου Κου και στον Αρτ για την καινούργια αρχή του J2US δηλώνοντας πώς: «Το J2Us πιστεύω ότι φέτος έχει πάρει το βραβείο των ανατροπών. Γενικά πολλές ανατροπές και για μένα πολλές αλλαγές. Καινούργιο ξεκίνημα αυτή την εβδομάδα, δεύτερη πρεμιέρα για μένα! Όλα καλά.

Η Ευρυδίκη είναι μια χαρά! Είναι πάρα πολύ καλή, έχει όρεξη για προσπάθεια. Θέλω βεβαίως να ευχηθώ περαστικά στη Ραχήλ Μακρή για το τρακάρισμα που είχε. Μιλήσαμε, έμαθα ότι είναι καλά και χάρηκα πολύ. Εύχομαι σύντομα να είναι περδίκι. Θα έπρεπε να γίνει μια αντικατάσταση. Έγινε με την Ευρυδίκη.

Ακόμα δε γνωρίζουμε αν θα είναι προσωρινή αντικατάσταση της Ραχήλ Μακρή. Όπως σας είπα είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Κι εμείς με τις εξελίξεις πηγαίνουμε. Εγώ ξέρω ότι αυτή τη στιγμή έχει γίνει μια αντικατάσταση από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τώρα τι θα γίνει από δω και πέρα, δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω.

Για την Ευρυδίκη μου ανακοινώθηκε επίσης και με ρώτησαν αν θέλω να συνεχίσω. Η Ευρυδίκη είναι η αντικαταστάτρια και δέχτηκα με μεγάλη χαρά. Την εκτιμώ, είναι παλικάρι, έχει δείξει ότι ξέρει να μάχεται, να προσπαθεί, να βάζει στόχο και να τον πετυχαίνει και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε.

Την Τετάρτη το απόγευμα προς βραδάκι το έμαθα πως θα είμαστε μαζί με την Ευρυδίκη. Είχαμε πάρα πολύ λίγο χρόνο για να προετοιμαστούμε κι αυτό είναι το άγχος μας. Ελπίζουμε να τα πάμε όσο καλύτερα γίνεται, δεδομένων των συνθηκών» κατέληξε ο τραγουδιστής.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: