My Style Rocks: Άφιξη "βόμβα" - Nύφη πασίγνωστου τραγουδιστή μπαίνει στο παιχνίδι

Την ξέρεις σίγουρα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: Άφιξη

Καινούργια πρόσωπα μπαίνουν συνεχώς στο ριάλιτι μόδας, My Style Rocks, με τη τελευταία άφιξη να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό!

Η εκπομπή Love it αποκάλυψε πως η νέα κοπέλα που θα δούμε «Είναι η νύφη γνωστού τραγουδιστή. Έχει παντρευτεί τον αδερφό του… Έχει στυλ και το έχει πολύ με τη μόδα».

Ο λόγος για την νύφη του.. Γιώργου Τσαλίκη, η οποία παίρνει την θέση της Δώρας Πρωτόπαππα, που αποχώρησε στο GALA της Κυριακής!

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Αδιανόητο - Ήταν στο Survivor 1 και τώρα θα μπει στο My Style Rocks

Μετά την τελευταία αποχώρηση στο My Style Rocks - δείτε εδώ ποια έφυγε - ο ΣΚΑΙ με επίσημη ανακοίνωση πριν από λίγη ώρα δημοσιοποίησε πως στο παιχνίδι σήμερα θα μπει μια κοπέλα που είχε απασχολήσει πολύ με την συμμετοχή της στο Survivor 1!

Νέα διαγωνιζόμενη στο My Style Rocks πρώην παίκτρια του Survivor 1

Ελισάβετ Αϊνατζόγλου, 26 χρονών, Αθήνα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Δημοσιογραφία και Οικονομικές επιστήμες και αυτή την περίοδο κάνει την εξειδίκευσή της στο Μάρκετινγκ. Είναι commercial model και αρθρογράφος σε στήλη μόδας και ομορφιάς σε γνωστό site. Αγαπάει τη μόδα και ασχολείται με τον χώρο από μικρή ηλικία, αφού από παιδί πήγαινε σε castings για διαφημιστικά, ενώ μεγαλώνοντας έχει συμμετάσχει σε αρκετά βίντεο κλιπ γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών.

Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τον στίβο, τη γυμναστική και την ιππασία και για τον λόγο αυτό είχε πάρει μέρος στο Survivor.

Δήλωσε συμμετοχή στο My Style Rocks για να δείξει στον κόσμο, την κριτική επιτροπή αλλά και τις συμπαίκτριές της το ξεχωριστό στιλ και τη μοναδική προσωπικότητά που διαθέτει. Της αρέσει να πειραματίζεται και να δοκιμάζει συνεχώς πολλά και διαφορετικά outfits. Στην καθημερινότητά της ντύνεται casual. Φαντάζεται τον εαυτό της στον τελικό και πιστεύει πως θα είναι η νικήτρια του My Style Rocks γιατί όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ήρθε στον διαγωνισμό για να κερδίσει και θα κάνει τα πάντα για να το καταφέρει.

«My style Rocks»

Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:05

& κάθε Κυριακή στις 15:05 το λαμπερό Gala.

Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου Στο My Style Rocks από το Survivor

My Style Rocks: Μεγάλες αλλαγές - Μπαίνουν άντρες στο παιχνίδι!

Μετά την αντικατάσταση του Χάρη Χριστόπουλου από τον Λάκη Γαβαλά μια νέα αλλαγή θα δούμε σύντομα στους δέκτες μας από το My Style Rocks καθώς άντρες θα μπούν στο παιχνίδι σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρωινού.

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης ο Αλέξης Μίχας μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό”, για πρώτη φορά θα δούμε άνδρες υποψηφίους.

Την Δευτέρα ο πρώτος άνδρας ξεκίνησε γυρίσματα, όμως το συγκεκριμένο επεισόδιο πρόκειται να προβληθεί στην τηλεόραση σε δύο εβδομάδες από τώρα.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το ρεπορτάζ από την εκπομπή “Το Πρωινό”.