«Εμετός!» - Η Ευρυδίκη Παπαδοπόυλου «σταύρωσε» τον Βασιλάκο!

Δεν μάσησε τα λόγια της

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
«Εμετός!» - Η Ευρυδίκη Παπαδοπόυλου «σταύρωσε» τον Βασιλάκο!

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε την εμφάνιση της στο Καλό Μεσημεράκι και πριν καλά καλά προλάβει να την ρωτήσει ο Νίκος Μουτσινάς όσα ήθελε αυτή σαν χείμαρρος άρχισε να κατακεραυνώνει το Bachelor και τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Πιο συγκεκριμένα η Ευρυδίκη δήλωσε:

«Το Bachelor είναι αηδία, εμετός! Να πω και ότι ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι στο γυμναστήριο που πάω και έχω αγοράσει τη συνδρομή μέχρι τον Δεκέμβρη και δεν ξαναπάω γιατί αν τον δω μπροστά μου… έχω μια τάση για έμετο!», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Νίκος Μουτσινάς έμεινε με το στόμα ανοιχτό χωρίς να ξέρει πως να σταματήσει την ένταση της! Δείτε ακόμα την εξοργισμένη ανάρτηση της για τον Τριαντάφυλλο!

Καταγγελία βόμβα από την Παπαδοπούλου για τον Τριαντάφυλλο: "Πήγε να με χτυπήσει!"

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν αυτή που αποχώρησε μαζί με τον Τριαντάφυλλο στο τελευταίο live του J2US. Μετά από αυτό η Ευρυδίκη έκανε δηλώσεις εναντίων του τραγουδιστή πως είναι κομπλεξικός αλλά και πως επιχείρησε να την χτυπήσει!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η πρώην διαγωνιζόμενη έριξε τα πυρά της κατά του Τριαντάφυλλου και έκανε σημαντικές καταγγελίες για αυτόν.

Πιο συγκεκριμένα η ανάρτησή της έλεγε:

“Θα το αφήσω πίσω μου και αυτό. Πάει πέρασε. Στη ζωή μου, δεν δέχομαι καμία μορφή βίας. Δεν μου αρέσει το bullying. Καταδικάζω τη βία και ειδικά όταν η βία προέρχεται από άνδρα σε γυναίκα. Έχω, λοιπόν, να καταγγείλω και για αυτό υπάρχουν και μαρτυρίες.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο κύριος Τριαντάφυλλος μου έκανε bullying. Στην πρόβα στο στούντιο πήγε να με χτυπήσει. Καλά ακούσατε. Αυτό συνέβη και εχθές μετά την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, στην οποία ανέφερα ότι δεν θα τον επέλεγα σαν παρτενέρ, γιατί δεν είχα χημεία. Αυτά για να γνωρίζετε όλα και να βγάζετε τα συμπεράσματα της σωστά.”