Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

My Style Rocks: Ένταση για τα ακριβά και φθηνά ρούχα - Ποια παίκτρια δέχτηκε επίθεση

Η κατάσταση ξέφυγε...

My Style Rocks: Ένταση για τα ακριβά και φθηνά ρούχα - Ποια παίκτρια δέχτηκε επίθεση
News 26.10.2020 20:55
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Στο σημερινό επεισόδιο My Style Rocks οι παίκτριες ήρθαν σε μια αντιπαράθεση σχετικά με τα ακριβά και φθηνά ρούχα και το πως αυτά βαθμολoγούνται.

Πιο συγκεκριμένα, η Κάτια αφού ολοκλήρωσε την εμφάνιση της θέλησε να ξεκαθαρίσει κάτι που ειπώθηκε σε προηγούμενο επεισόδιο σχετικά με τα ακριβά ρούχα.

"Θέλω να πω κάτι για χτες σχετικά με το Gala, όπου ειπώθηκε ένα θέμα σχετικά με τα φθηνά και ακριβά ρούχα. Θέλω να πω οτι εγώ ντύνομαι κυρίως με vintage και πιο οικονομικά ρούχα και θέλω να το πω στις τηλεθεάτριες ... οτι μια γυναίκα που δεν έχει το budgect μπορεί να βρει πάρα πολλές λύσεις, να ντυθεί πάρα πολύ οικονομικά"

"Δεν θέλω να βγει στην εκπομπή ένα λάθος μήνυμα με κάτι που ειπώθηκε" συμπλήρωσε, ξεκαθαρίζοντας τη θέση της. Δείτε ποια είναι η νικήτρια της ημέρας.

Η Χριστίνα της απάντησε:

"Κάτια μου, δεν ειπώθηκε το θέμα ότι δεν μπορεί να κάνεις styling με φθηνά - οικονομικά ρούχα. Εγώ δεν έθιξα αυτό το θέμα. Εγώ είπα να βαθμολογούμε και τα ακριβά ρούχα, αρκεί να φτιάχνουν ένα styling. Το να φέρω ένα καλό φόρεμα από ένα οίκο αλλά χωρίς να φτιάξω styling... αυτό εννοούσα"

Μy Style Rocks: Τα κλάματα της Χριστίνας και η αδικία - "Αν είχα περισσότερα λεφτά..."

Στο σημερινό gala του My Style Rocks το θέμα είναι "κόκκινο χαλί" και οι παίκτριες έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν τους κριτές. Ωστόσο η Χριστίνα δεν άντεξε κάποιες αδικίες και ξέσπασε σε κλάματα!

Η παίκτρια αφού άκουσε την κριτική η οποία δεν ήταν τόσο καλή έβγαλε προς τα έξω ένα παράπονό της το οποίο είχε να κάνει με το θέμα των χρημάτων.

Πιστεύει πως μπαίνει καλύτερη βαθμολογία σε όσες παίκτριες φέρνουν ένα ακριβό κομμάτι, κάτι που θεωρεί άδικο καθώς δεν έχουν όλες αυτή την δυνατότητα!

My Style Rocks: Η Κάτια έβαλε τα κλάματα με τον χαρακτηρισμό του Κουδουνάρη - "Ας φύγω!"

Στο σημερινό επεισόδιο My Style Rocks η Κάτια έβαλε τα κλάματα μπροστά στους κριτές με την κριτική του Στέλιου Κουδουνάρη και ομολόγησε πως αν χρειαστεί θα φύγει!

Πιο συγκεκριμένα ο Στέλιος Κουδουνάρης της είπε:

«Είσαι πολύ ωραία αλλά λίγο βαρετή. Είναι ένα look που θα μπορούσε να κάνει ένα άλλο κορίτσι που τώρα πειραματίζεται και ξεκινά και βρίσκει τον εαυτό της.

Είναι τόσο απλό που δεν μας δίνει μια ωραία πληροφορία από την Κάτια που έχει διαφορετικές καταβολές κι εμπειρίες. Περιμένουμε από εσένα το κάτι παραπάνω γιατί μπορείς και μας το έχεις αποδείξει. Αν ήσουν μία άλλη θα σου έβαζα τρία »

Η Κάτια του απάντησε: «Ήθελα να κάνω μια απλή και μίνιμαλ εμφάνιση γιατί υπάρχει αυτό κι ήθελα να το δείξω απλά, λιτά και μίνιμαλ.» ‘Επειτα ξέσπασε «Θα φύγω. Ήταν δύσκολη εβδομάδα αυτή για εμένα γιατί προσπάθησα να βγω λίγο έξω από τα νερά μου, να μην βάλω τα σακάκια μου και να μην κάνω αυτά που έκανα εγώ. Ήθελα να δείξω κάτι άλλο και διαφορετικό.

Μπορεί κάτι να ήταν απλό και μπερδεμένο στα μάτια σας αλλά για εμένα ήταν μια διαφορετική εβδομάδα. Challenge yourself. Και δεν παίρνω καλούς βαθμούς. Πληγώνομαι με τον εαυτό μου. Φοβάμαι να μην είμαι πολύ χαμηλά στην κατάταξη. Μπορεί να φύγω. Ας φύγω»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

My Style Rocks: Η Κάτια έβαλε τα κλάματα με τον χαρακτηρισμό του Κουδουνάρη - "Ας φύγω!"

Του έριξαν πόρτα στο GNTM 3 και μπήκε στο My Style Rocks

Share