GNTM 3: "Έκλαψαν" από τα γέλια κριτές και παίκτες με την γκάφα της Λίας!

Απίστευτο!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3:

Στο σημερινό επεισόδιο GNTM 3 παίκτες και κριτές "έκλαψαν" από τα γέλια χωρίς προηγούμενο. Ο λόγος ήταν μια γκάφα της Λίας κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης.

Ο σκοπός της φωτογράφισης ήταν οι παίκτες να τρέξουν και να κάνουν ένα άλμα μέσα από έναν καταρράκτη. Ενώ όλοι ακολουθούσαν αυτό το σκεπτικό, έφτασε η σειρά της Λίας - η οποία να θυμίσουμε πως είχε μόνο ένα κλικ - αφού ο Ηρακλής της έδωσε ντισαβαντάζ.

Όταν έφτασε στην αφετηρία, ξεκίνησε να τρέχει για να κάνει το άλμα πριν ξεκινήσει να τρέχει ο καταρράκτης που ήταν το βασικό στοιχείο της φωτογραφίας!

Η ίδια το κατάλαβε αφού έκανε το άλμα, οι υπόλοιποι παίκτες όμως είχαν ήδη ξεσπάσει στα γέλια όπως και οι κριτές!

GNTM 3: Πάγωσαν όλοι με το ατύχημα του Κωνσταντίνου - Έτρεμε ο Ηρακλής

το σημερινό επεισόδιο GNTM 3, συνέβη κάτι που κανένας δεν περίμενε! 'Ολοι πάγωσαν με το ατύχημα του Κωνσταντίνου Τσεντολίνι πάνω στην φωτογράφιση!

Ο Κωνσταντίνος να - θυμίσουμε πως είχε το ντισαβαντάζ - από τον Ηρακλή και είχε μόνο ένα κλικ στην φωτογράφιση.

Ενώ όλοι και οι κριτές πίστευαν πως θα τα πάει πολύ καλά, την ώρα που πήγε να κάνει το άλμα, γλίστρησε με αποτέλεσμα να μην έχει ούτε ένα κλικ. Όταν συνέβη αυτό όλοι πάγωσαν καθώς δεν είχε φωτογραφία.

Ακόμα και ο Ηρακλής που του έδωσε το ντισαβαντάζ θέλησε να απολογηθεί καθώς ηθικά δεν ένιωθε καλά, έτρεμε από την ευθύνη που ένιωσε και αυτό εκτιμήθηκε από τον Κωνσταντίνο.

Ο Δημοσθένης θέλησε στο τέλος να ζητήσει από τους κριτές να του δώσουν ακόμα μια ευκαιρία κάτι που φυσικά οι κριτές δεν έκαναν!

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα!

GNTM 3: Έβαλε τα κλάματα ο Παναγιώτης - "Τον έχω αφήσει μόνο..."

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προέβη σήμερα στο GNTM 3 ο Παναγιώτης. Ο παίκτης δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα στην αναφορά σε ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης αναφέρθηκε στον αγαπημένο του αδερφό που τον έχει αφήσει μόνο του να κάνει όλες τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που έχουν ώστε ο ίδιος να εκπληρώνει το όνειρό του!

Κατά την εξομολόγηση αυτή δεν συγκράτησε τα δάκρυα του και έδειξε ένα πρόσωπο που δεν είχε δείξει ως τώρα.

TAGS