GNTM 3: Αυτός ο παίκτης είχε την καλύτερη φωτογραφία!

O λόγος για...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3: Αυτός ο παίκτης είχε την καλύτερη φωτογραφία!

Στην αποψινή φωτογράφιση - δοκιμασία του GNTM 3, όπου τα μοντέλα έπρεπε να έναν υδάτινο λευκό καταρράκτη, με ζητούμενο την ηρεμία και την αρμονία στην έκφραση την καλύτερη φωτογραφία είχαν ο Αιμιλιάνο και ο Δημοσθένης.

Ένας όμως ξεχώρισε από τους δύο και αυτός ήταν ο Δημοσθένης όπου δέχτηκε και την καλύτερη κριτική.

Να θυμίσουμε πως ο Δημοσθένης ήταν ένας από τους παίκτες που είχε μόνο ένα κλικ στην φωτογράφιση καθώς αυτός και ακόμα δύο παίκτες είχαν πάρει το ντισαβαντάζ από τον Ηρακλή.

GNTM 3: Ξέσπασε σε κλάματα η Ρασέλ - Ο τσακωμός με τους κριτές

Μετά το τέλος της σημερινής δοκιμασίας στο GNTM 3 η Ρασέλ είχε μια έντονη συζήτηση με τους κριτές με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα.

Στο τέλος την δοκιμασίας και μιας και δεν τα είχε πάει καλά, η Ζεν και οι υπόλοιποι κριτές ρώτησαν τους παίκτες τι κάνουν όσο βρίσκονται στο σπίτι και γιατί δεν γυμνάζονται!

Η Ρασέλ πήρε αμέσως τον λόγο και απάντησε πως γυμνάζεται μόνο όταν έρχεται η γυμνάστρια και δεν της άρεσε το γεγονός πως επαναλαμβανόταν συνέχεια η ίδια ερώτηση. Μίλησε και η ίδια απότομα κάτι που δεν άρεσε στους κριτές που της το επισήμαναν.

GNTM 3: "Έκλαψαν" από τα γέλια κριτές και παίκτες με την γκάφα της Λίας!

Στο σημερινό επεισόδιο GNTM 3 παίκτες και κριτές "έκλαψαν" από τα γέλια χωρίς προηγούμενο. Ο λόγος ήταν μια γκάφα της Λίας κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης.

Ο σκοπός της φωτογράφισης ήταν οι παίκτες να τρέξουν και να κάνουν ένα άλμα μέσα από έναν καταρράκτη. Ενώ όλοι ακολουθούσαν αυτό το σκεπτικό, έφτασε η σειρά της Λίας - η οποία να θυμίσουμε πως είχε μόνο ένα κλικ - αφού ο Ηρακλής της έδωσε ντισαβαντάζ.

Όταν έφτασε στην αφετηρία, ξεκίνησε να τρέχει για να κάνει το άλμα πριν ξεκινήσει να τρέχει ο καταρράκτης που ήταν το βασικό στοιχείο της φωτογραφίας!

Η ίδια το κατάλαβε αφού έκανε το άλμα, οι υπόλοιποι παίκτες όμως είχαν ήδη ξεσπάσει στα γέλια όπως και οι κριτές!