Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Big Brother: Η δοκιμασία για τον αρχηγό - Ποιος αναδείχθηκε;

Ο λόγος για...

Big Brother: Η δοκιμασία για τον αρχηγό - Ποιος αναδείχθηκε;
News 27.10.2020 01:28
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Στο αποψινό επεισόδιο του Big Brother , ο μεγάλος αδερφός έβαλε μια δοκιμασία ανάμεσα στον Πυργίδη και τον Μακρίδη. Ήταν ένα παιχνίδι ψυχραιμίας και ισορροπίας.

Οι δυο τους έπρεπε να ισορροπήσουν κάποια τουβλάκια σε μια ειδική δοκιμασία ώστε να αναδειχθεί ο αρχηγός της εβδομάδας. Οι δυο τους έπρεπε να έχουν μεγάλη ψυχραιμία κάτι που δεν είχε ο Πυργίδης καθώς μπήκε αρκετά χαλαρός στο παιχνίδι, κάτι που δεν τον βοήθησε.

Ο Μακρίδης λοιπόν ήταν αυτός που κέρδισε την δοκιμασία και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στο δωμάτιο επικοινωνίας "Ένας αντιδήμαρχος τώρα έγινε αρχηγός!" Δείτε εδώ του τίτλους τέλους του Παναγιώτη με την Χριστίνα.

Big Brother: Ξέσπασε η Σοφία Δανέζη - "Τι να σου ζηλέψει;"

Εκτός εαυτού βρέθηκε η Σοφία Δανέζη με τη Ραμόνα Μοροσάνου στο live επεισόδιο του Big Brother, εξαιτίας ορισμένων σχολίων, που έκανε η δεύτερη σχετικά με τις κόντρες στο σπίτι, θεωρώντας πως τη ζηλεύουν.

Το σχόλιο της Ραμόνας, φυσικά, είχε ως στόχο της τη Ραΐσα, με τις δύο παίκτριες να έχουν μια έντονη μεταξύ τους διαμάχη εδώ και καιρό, ενώ στις ψηφοφορίες για την αποχώρηση, συνέχεια η μία στοχεύει την άλλη, ενώ έναν απίθανο καβγά είχαν η Χριστίνα και ο Παναγιώτης εκτός αέρα.

Η Σοφία, ακούγοντας το σχόλιο περί ζήλειας, αντέδρασε έντονα, επισημαίνοντας πως η Ραμόνα είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα και δεν έχει λόγο να κοιτάζει να τσακώνεται με νεότερες γυναίκες.

"Τι να σου ζηλέψει, επειδή δεν έχει β@@@ά; Tι να σε ζηλέψουν εσένα Ραμόνα; Έχεις μεγάλη διαφορά με τη Ραϊσα. Να γυρνάς τώρα εσύ μια όμορφη κοπέλα και να λες ότι ζηλεύει εσένα ως γυναίκα" ήταν χαρακτηριστικά ένα σχόλιο.

Big Brother: Ακραίος καβγάς μεταξύ Παναγιώτη και Χριστίνας εκτός αέρα - Όσα ειπώθηκαν!

Ένας απίθανος καβγάς έγινε ανάμεσα στην Χριστίνα Ορφανίδου και τον Παναγιώτη Βαρουξή, με τους τίτλους τέλους να έχουν μπει για το ζευγάρι και το περιστατικό αυτό να συμβαίνει εκτός αέρα, στο live επεισόδιο του Big Brother.

Οι δυο τους ξακαθάρισαν την κατάσταση στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Χάρη Βαρθακούρη, έχοντας έρθει κοντά εδώ και αρκετό καιρό, αλλά τον τελευταίο καιρό υπήρξε μια απομάκρυνση του Παναγιώτη, ο οποίος επί της ουσίας ζήτησε κάτι παραπάνω από μια εφήμερη σχέση με την Χριστίνα, κάτι όπου η τελευταία διαφωνούσε

Η ίδια, αφού πρώτα «ξεσπάθωσε» στον αέρα εναντίον της ο Παναγιώτης, βρήκε την ευκαιρία να τσακωθεί μαζί του στο διάλειμμα. «Ρε στο μ@@@ μου τι σκέφτεστε κι εσύ και οι υπόλοιποι», ήταν μια χαρακτηριστική της φράση, τονίζοντάς του πως στενοχωρήθηκε από τη στάση του, καθώς σύμφωνα με την ίδια, αυτό ήταν το «ευχαριστώ» του απέναντι σε όλη την φροντίδα, που του έδωσε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother: Η Αφροδίτη συγκλονίζει με την αποκάλυψη της - "Όταν πέθανε ο..."

Big Brother: Η Χριστίνα Ορφανίδου αποκαλύπτει όλη την αλήθεια πίσω από το ροζ βίντεο

Share