Big Brother: Αννα Μαρία και Σοφία στα μαχαίρια - "Έχεις 100 χρόνια να κάνεις...

Πανικός!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother: Αννα Μαρία και Σοφία στα μαχαίρια -

Απίθανες εκφράσεις ειπώθηκαν στο Big Brother μεταξύ της Σοφίας Δανέζη και της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη, με την πρώτη ειδικά να κάνει τρομερή επίθεση στη συγκάτοικό της, κάνοντάς της λόγο ακόμη και για… απώλεια ερωτικής πράξης.

Όλα ξεκίνησαν από ένα περιστατικό, που πυροδότησε την «έκρηξη» της Σοφίας, που νωρίτερα δέχθηκε αδιάκριτες ερωτήσεις από τον Κεχαγιά. Συγκεκριμένα, στη δοκιμασία της εβδομάδας, η Άννα Μαρία έκανε παράβαση κανονισμού, με αποτέλεσμα το σπίτι να χάσει 15 ευρώ από τον εβδομαδιαίο προϋπολογισμό.

Η Σοφία, θεωρώντας πως πρέπει να σχολιαστεί η συγκεκριμένη απώλεια, άρχισε να… στολίζει την Άννα Μαρία, είτε μπροστά της είτε συνομιλώντας με τον Big Brother. «Έχεις να κάνει σ@ξ 100 χρόνια μωρή κάμπια», της είπε χαρακτηριστικά, με τις δυο τους για ακόμη μια φορά να λογομαχούν. Δείτε εδώ του τίτλους τέλους του Παναγιώτη με την Χριστίνα.

Big Brother: Η δοκιμασία για τον αρχηγό - Ποιος αναδείχθηκε;

Στο αποψινό επεισόδιο του Big Brother , ο μεγάλος αδερφός έβαλε μια δοκιμασία ανάμεσα στον Πυργίδη και τον Μακρίδη. Ήταν ένα παιχνίδι ψυχραιμίας και ισορροπίας.

Οι δυο τους έπρεπε να ισορροπήσουν κάποια τουβλάκια σε μια ειδική δοκιμασία ώστε να αναδειχθεί ο αρχηγός της εβδομάδας. Οι δυο τους έπρεπε να έχουν μεγάλη ψυχραιμία κάτι που δεν είχε ο Πυργίδης καθώς μπήκε αρκετά χαλαρός στο παιχνίδι, κάτι που δεν τον βοήθησε.

Ο Μακρίδης λοιπόν ήταν αυτός που κέρδισε την δοκιμασία και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στο δωμάτιο επικοινωνίας "Ένας αντιδήμαρχος τώρα έγινε αρχηγός!"

Big Brother: Ξέσπασε η Σοφία Δανέζη - "Τι να σου ζηλέψει;"

Εκτός εαυτού βρέθηκε η Σοφία Δανέζη με τη Ραμόνα Μοροσάνου στο live επεισόδιο του Big Brother, εξαιτίας ορισμένων σχολίων, που έκανε η δεύτερη σχετικά με τις κόντρες στο σπίτι, θεωρώντας πως τη ζηλεύουν.

Το σχόλιο της Ραμόνας, φυσικά, είχε ως στόχο της τη Ραΐσα, με τις δύο παίκτριες να έχουν μια έντονη μεταξύ τους διαμάχη εδώ και καιρό, ενώ στις ψηφοφορίες για την αποχώρηση, συνέχεια η μία στοχεύει την άλλη, ενώ έναν απίθανο καβγά είχαν η Χριστίνα και ο Παναγιώτης εκτός αέρα.

Η Σοφία, ακούγοντας το σχόλιο περί ζήλειας, αντέδρασε έντονα, επισημαίνοντας πως η Ραμόνα είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα και δεν έχει λόγο να κοιτάζει να τσακώνεται με νεότερες γυναίκες.

"Τι να σου ζηλέψει, επειδή δεν έχει β@@@ά; Tι να σε ζηλέψουν εσένα Ραμόνα; Έχεις μεγάλη διαφορά με τη Ραϊσα. Να γυρνάς τώρα εσύ μια όμορφη κοπέλα και να λες ότι ζηλεύει εσένα ως γυναίκα" ήταν χαρακτηριστικά ένα σχόλιο.