Big Brother: Αδιανόητο ξέσπασμα της Άννας Μαρίας για ένα γάλα - "Είσαι απαράδεκτος, μην τολμήσεις να..."

Έξαλλη!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother: Αδιανόητο ξέσπασμα της Άννας Μαρίας για ένα γάλα -

Αδιανόητο ήταν το ξέσπασμα της Άννας Μαρίας κατά του Ζακ στο αποψινό επεισόδιο Big Brother. Η παίκτρια έγινε έξαλλη με την αναφορά στο ότι δεν έκανε καλή χρήση των τροφίμων.

Όλα ξεκίνησα όταν η Σοφία έδωσε σοκολάτες και γάλατα στον Ζακ και τον Γρηγόρη. Τότε ήταν που η Άννα Μαρία κατηγορήθηκε πως ήπιε παραπάνω γάλα από αυτό που της αναλογούσε και τότε ξεκίνησε να "αδειάζει" τον Ζακ λέγοντας του πως είναι ένα στρατιωτάκι και πως έγινε τριάντα χρόνων και μυαλό δεν έβαλε!

Οι φωνές της δεν είχαν προηγούμενο με την ίδια να κάνει λόγο πως πίνει μόνο ότι παραγγέλνει για τον εαυτό της και πως ο Ζακ λέει ψέματα!

Τέλος ο Ζακ ανέφερε πως 'η Άννα Μαρία του είχε ζητήσει ένα στοματικό διάλυμα και μετά το κράτησε για τον εαυτό της κάτι που την έκανε ακόμα πιο έξαλλη! Δείτε εδώ του τίτλους τέλους του Παναγιώτη με την Χριστίνα.

"Μην μου ξαναμιλήσεις, μην ξαναγυρίσεις το βλέφαρο σου σε εμένα" ήταν ένα από τα πολλά σχόλια στον Ζακ!

Big Brother: Αννα Μαρία και Σοφία στα μαχαίρια - "Έχεις 100 χρόνια να κάνεις...

Απίθανες εκφράσεις υπήρξαν στο Big Brother μεταξύ της Σοφίας Δανέζη και της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη, με την πρώτη ειδικά να κάνει τρομερή επίθεση στη συγκάτοικό της, κάνοντάς της λόγο ακόμη και για… απώλεια ερωτικής πράξης.

Όλα ξεκίνησαν από ένα περιστατικό, που πυροδότησε την «έκρηξη» της Σοφίας, που νωρίτερα δέχθηκε αδιάκριτες ερωτήσεις από τον Κεχαγιά. Συγκεκριμένα, στη δοκιμασία της εβδομάδας, η Άννα Μαρία έκανε παράβαση κανονισμού, με αποτέλεσμα το σπίτι να χάσει 15 ευρώ από τον εβδομαδιαίο προϋπολογισμό.

Η Σοφία, θεωρώντας πως πρέπει να σχολιαστεί η συγκεκριμένη απώλεια, άρχισε να… στολίζει την Άννα Μαρία, είτε μπροστά της είτε συνομιλώντας με τον Big Brother. «Έχεις να κάνει σ@ξ 100 χρόνια μωρή κάμπια», της είπε χαρακτηριστικά, με τις δυο τους για ακόμη μια φορά να λογομαχούν.