Σπάραξε ο Ανδρέας Γεωργίου - Το ξεχωριστό "αντίο" στην...

Το βίντεο στην έναρξη των 8 λέξεων

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σπάραξε ο Ανδρέας Γεωργίου - Το ξεχωριστό

Σπάραξε στους τίτλους αρχής των 8 Λέξεων, στο χθεσινό 26/10 επεισόδιο ο Ανδρέας Γεωργίου. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης θέλησε να πει ένα ξεχωριστό «αντίο» στην αγαπημένη του Νόνα.

Όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς περνάνε δύσκολες ώρες, καθώς πριν από λίγες ημέρες "έφυγε" από τη ζωή η αγαπημένη Έλλη Κυριακίδου και η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τα social media.

Το βράδυ της Δευτέρας 26 Οκτωβρίου, λίγα δευτερόλεπτα πριν την έναρξη των 8 Λέξεων οι συντελεστές της σειράς, αποχαιρέτησαν την ηθοποιό, παρουσιάζοντας στον αέρα, ένα συγκινητικό βίντεο.

Ανδρέας Γεωργίου 8 λέξεις θάνατος

Έλλη Κυριακίδου θάνατος

Το αντίο του Ανδρέα Γεωργίου στις Έλλη Κυριακίδου από τις 8 Λέξεις που πέθανε

Και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Ανδρέα Γεωργίου θέλησε να στείλει το δικό του αντίο στην λατρεμένη ηθοποιό.

«Αυτή η ψυχούλα σήμερα έφυγε... άφησε πίσω της πολλή αγάπη... τόση πολλή που θα την έχουμε γύρω μας για πάντα... Έλλη μου σε ευχαριστώ για όλες αυτές τις στιγμές που με κοίταζες στα μάτια και γαλήνευες την ψυχή μου. Θα σιγοτραγουδάω για πάντα το τραγούδι μας... «Σ αγαπώ και μαρεσει η ζωή γιατί εσένα αγαπώ», έγραψε.

Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ανδρέας Γεωργίου προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους, όταν αναφέρθηκε στην μητέρα του η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από αρκετά χρόνια.

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, δεν ξεχνά λεπτό τη μαμά του, η οποία «έφυγε» πριν από 26 ολόκληρα χρόνια σαν σήμερα. Έτσι ο Ανδρέας Γεωργίου θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση και να στείλει ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στη μαμά του.

«18/8/94... 26 χρόνια σήμερα.... είμαστε ακόμα ενωμένοι και αγαπημένοι έτσι όπως μας ήθελες... μας λείπεις μάνα!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Ανδρέας Γεωργίου.

Μιας και είπαμε ωστόσο για τον Ανδρέα Γεωργίου, δείτε εδώ μία εξέλιξη για τις 8 Λέξεις!