Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου

Με αφορμή την ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η Τατιάνα Στεφανίδου στους διαδικτυακούς της φίλους, με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια, μπορεί να απέχει από την τηλεόραση τους τελευταίους μήνες και όπως όλα δείχνουν θα λείπει γενικά αυτή την σεζόν, μας ενημερώνει καθημερινά μέσα από τα social media για τη ζωή της.

Είναι ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν το γυναικείο φύλο, ενώ μέσα από φωτογραφίες της μας δίνει και πολλές στιλιστικές ιδέες.

Χθες ωστόσο, με αφορμή την ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού, θέλησε να παροτρύνει όλες τις γυναίκες να κάνουν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και να μην το ξεχνάνε.

Τατιάνα Στεφανίδου instagram

Να σημειώσουμε πως κυκλοφόρησε και μία δυσάρεστη είδηση για τον Νίκο Ευαγγελάτο, τον σύζυγο της Τατιάνας Στεφανίδου και την εκπομπή του, Live News που δεν τα πήγε και τόσο καλά στη χθεσινή μάχη της τηλεθέασης.

"Πόλεμος" για μια φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου - Τι συνέβη;

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Τατιάνα Στεφανίδου ανέβασε μία φωτογραφία και δημιουργήθηκε κανονικός «πόλεμος» στα σχόλια με αφορμή τη λεζάντα που αποφάσισε να προσθέσει από κάτω.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι πολλές φορές επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή.

Σήμερα, θέλησε να δείξει το επιτυχημένο outfit που κατάφερε να συνδυάσει και έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της: «Η διάθεσή μου εξαρτάται από το πόσο ωραία είναι τα μαλλιά μου», προσθέτοντας δίπλα φατσούλες που γελάνε.

Τατιάνα Στεφανίδου instagram

Η συγκεκριμένη φωτογραφία ωστόσο σήκωσε θύελλα αντιδράσεων καθώς κάποιοι διαδικτυακοί της φίλοι θεώρησαν άτοπη την άποψή της. Άλλοι πάλι απάντησαν και εξήγησαν πως η παρουσιάστρια το κάνει με χιούμορ.

Βέβαια χαμός έγινε και με μία τσάντα που κρατούσε πρόσφατα. Δείτε εδώ πόσο κόστισε!

Τατιάνας Στεφανίδου τσακωμός ανάρτηση