Big Brother: Μαγνήτισαν τα βλέμματα Αφροδίτη και Χριστίνα στην πρώτη τους δημόσια έξοδο μετά την αποχώρηση

Τις τσάκωσε ο φακός!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Μαγνήτισαν τα βλέμματα Αφροδίτη και Χριστίνα στην πρώτη τους δημόσια έξοδο μετά την αποχώρηση

Η Αφροδίτη και η Χριστίνα ήταν οι δύο παίκτριες που αποχώρησαν στα δύο τελευταία live από το σπίτι του Big Brother και χθες βράδυ έκαναν την πρώτη τους δημόσια έξοδο. Η αλήθεια είναι πως κατάφεραν με τη μία να μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα.

Οι δυο κυρίες συναντήθηκαν ξανά έξω από το σπίτι και δεν έχασαν την ευκαιρία να βγουν μαζί και να συζητήσουν για όλα όσα έγιναν την εβδομάδα που δεν ειδώθηκαν.

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τις τσάκωσε χθες βράδυ σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας και εκείνες πόζαραν πιο χαμογελαστές και λαμπερές από ποτέ.

Big Brother Αφροδίτη Χριστίνα

Δείτε εδώ πώς θα καταρρεύσει σήμερα ψυχολογικά η Άννα Μαρία!

Big Brother - Highlights 26/10: Χαμός στο σπίτι με τους καβγάδες! Ο αρχηγός της εβδομάδας τους άφησε άφωνους...

Χαμός επικράτησε και στο χθεσινό 26/10 επεισόδιο του Big Brother και έχουμε όλα τα highlights. Ένα από αυτά ήταν ο αρχηγός της εβδομάδας, ο οποίος τους άφησε όλους άφωνους, καθώς δεν περίμενε κανείς την νίκη του. Από την άλλη, οι καβγάδες δεν έχουν τέλος.

Big Brother: Ακραίος καβγάς μεταξύ Παναγιώτη και Χριστίνας εκτός αέρα - Όσα ειπώθηκαν!

Ένας απίθανος καβγάς έγινε ανάμεσα στην Χριστίνα Ορφανίδου και τον Παναγιώτη Βαρουξή, με τους τίτλους τέλους να έχουν μπει για το ζευγάρι και το περιστατικό αυτό να συμβαίνει εκτός αέρα, στο live επεισόδιο του Big Brother.

Οι δυο τους ξακαθάρισαν την κατάσταση στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Χάρη Βαρθακούρη, έχοντας έρθει κοντά εδώ και αρκετό καιρό, αλλά τον τελευταίο καιρό υπήρξε μια απομάκρυνση του Παναγιώτη, ο οποίος επί της ουσίας ζήτησε κάτι παραπάνω από μια εφήμερη σχέση με την Χριστίνα, κάτι όπου η τελευταία διαφωνούσε

Η ίδια, αφού πρώτα «ξεσπάθωσε» στον αέρα εναντίον της ο Παναγιώτης, βρήκε την ευκαιρία να τσακωθεί μαζί του στο διάλειμμα. «Ρε στο μ@@@ μου τι σκέφτεστε κι εσύ και οι υπόλοιποι», ήταν μια χαρακτηριστική της φράση, τονίζοντάς του πως στενοχωρήθηκε από τη στάση του, καθώς σύμφωνα με την ίδια, αυτό ήταν το «ευχαριστώ» του απέναντι σε όλη την φροντίδα, που του έδωσε. Δείτε εδώ του τίτλους τέλους του Παναγιώτη με την Χριστίνα.

Ξέσπασε η Σοφία Δανέζη - "Τι να σου ζηλέψει;"

Εκτός εαυτού βρέθηκε η Σοφία Δανέζη με τη Ραμόνα Μοροσάνου στο live επεισόδιο του Big Brother, εξαιτίας ορισμένων σχολίων, που έκανε η δεύτερη σχετικά με τις κόντρες στο σπίτι, θεωρώντας πως τη ζηλεύουν.

Το σχόλιο της Ραμόνας, φυσικά, είχε ως στόχο της τη Ραΐσα, με τις δύο παίκτριες να έχουν μια έντονη μεταξύ τους διαμάχη εδώ και καιρό, ενώ στις ψηφοφορίες για την αποχώρηση, συνέχεια η μία στοχεύει την άλλη, ενώ έναν απίθανο καβγά είχαν η Χριστίνα και ο Παναγιώτης εκτός αέρα.

Η Σοφία, ακούγοντας το σχόλιο περί ζήλειας, αντέδρασε έντονα, επισημαίνοντας πως η Ραμόνα είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα και δεν έχει λόγο να κοιτάζει να τσακώνεται με νεότερες γυναίκες.

"Τι να σου ζηλέψει, επειδή δεν έχει β@@@ά; Tι να σε ζηλέψουν εσένα Ραμόνα; Έχεις μεγάλη διαφορά με τη Ραϊσα. Να γυρνάς τώρα εσύ μια όμορφη κοπέλα και να λες ότι ζηλεύει εσένα ως γυναίκα" ήταν χαρακτηριστικά ένα σχόλιο. Δείτε εδώ του τίτλους τέλους του Παναγιώτη με την Χριστίνα.

Έβγαλε "δόντια" ο Παναγιώτης Βαρουξής - "Δεν θα πανηγυρίσω για τα 100 χιλιάδες; Τι είμαι..."

Σάλος επικράτησε με το Big Brother, καθώς άλλη μια εικόνα… απείρου κάλλους παρέλασε από το επεισόδιο της Δευτέρας (26/10), με τον Παναγιώτη Βαρουξή να προχωρά σε ένα αρκετά ακραίο σχόλιο σχετικά με την παραμονή του στο ματς.

Ο προ ημερών υποψήφιος για αποχώρηση, που μάλιστα είχε έναν φοβερό καβγά με την Χριστίνα, πανηγύρισε έξαλλα το γεγονός, ότι εκείνος ήταν που κατάφερε να μείνει στο σπίτι, με αρκετούς να σχολιάζουν στο σπίτι τη συμπεριφορά του.

Το χειρότερο σχόλιο, όμως, έγινε από τον ίδιο. Συγκεκριμένα, όταν τον ρώτησαν για το λόγο που πανηγύρισε έτσι, είπε πως «εδώ πανηγυρίζω για τον Ολυμπιακό, δε θα πανηγυρίσω για τα 100.000 ευρώ; Είμαι άνδρας, όχι κανένα κοριτσάκι να μην πανηγυρίσω έτσι…».

Η δοκιμασία για τον αρχηγό - Ποιος αναδείχθηκε;

Στο επεισόδιο του Big Brother , ο μεγάλος αδερφός έβαλε μια δοκιμασία ανάμεσα στον Πυργίδη και τον Μακρίδη. Ήταν ένα παιχνίδι ψυχραιμίας και ισορροπίας.

Οι δυο τους έπρεπε να ισορροπήσουν κάποια τουβλάκια σε μια ειδική δοκιμασία ώστε να αναδειχθεί ο αρχηγός της εβδομάδας. Οι δυο τους έπρεπε να έχουν μεγάλη ψυχραιμία κάτι που δεν είχε ο Πυργίδης καθώς μπήκε αρκετά χαλαρός στο παιχνίδι, κάτι που δεν τον βοήθησε.

Ο Μακρίδης λοιπόν ήταν αυτός που κέρδισε την δοκιμασία και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στο δωμάτιο επικοινωνίας "Ένας αντιδήμαρχος τώρα έγινε αρχηγός!"

Αννα Μαρία και Σοφία στα μαχαίρια - "Έχεις 100 χρόνια να κάνεις..."

Απίθανες εκφράσεις υπήρξαν στο Big Brother μεταξύ της Σοφίας Δανέζη και της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη, με την πρώτη ειδικά να κάνει τρομερή επίθεση στη συγκάτοικό της, κάνοντάς της λόγο ακόμη και για… απώλεια ερωτικής πράξης.

Όλα ξεκίνησαν από ένα περιστατικό, που πυροδότησε την «έκρηξη» της Σοφίας, που νωρίτερα δέχθηκε αδιάκριτες ερωτήσεις από τον Κεχαγιά. Συγκεκριμένα, στη δοκιμασία της εβδομάδας, η Άννα Μαρία έκανε παράβαση κανονισμού, με αποτέλεσμα το σπίτι να χάσει 15 ευρώ από τον εβδομαδιαίο προϋπολογισμό.

Η Σοφία, θεωρώντας πως πρέπει να σχολιαστεί η συγκεκριμένη απώλεια, άρχισε να… στολίζει την Άννα Μαρία, είτε μπροστά της είτε συνομιλώντας με τον Big Brother. «Έχεις να κάνει σ@ξ 100 χρόνια μωρή κάμπια», της είπε χαρακτηριστικά, με τις δυο τους για ακόμη μια φορά να λογομαχούν.

Αδιανόητο ξέσπασμα της Άννας Μαρίας για ένα γάλα - "Είσαι απαράδεκτος, μην τολμήσεις να..."

Αδιανόητο ήταν το ξέσπασμα της Άννας Μαρίας κατά του Ζακ στο επεισόδιο Big Brother. Η παίκτρια έγινε έξαλλη με την αναφορά στο ότι δεν έκανε καλή χρήση των τροφίμων.

Όλα ξεκίνησα όταν η Σοφία έδωσε σοκολάτες και γάλατα στον Ζακ και τον Γρηγόρη. Τότε ήταν που η Άννα Μαρία κατηγορήθηκε πως ήπιε παραπάνω γάλα από αυτό που της αναλογούσε και τότε ξεκίνησε να "αδειάζει" τον Ζακ λέγοντας του πως είναι ένα στρατιωτάκι και πως έγινε τριάντα χρόνων και μυαλό δεν έβαλε!

Οι φωνές της δεν είχαν προηγούμενο με την ίδια να κάνει λόγο πως πίνει μόνο ότι παραγγέλνει για τον εαυτό της και πως ο Ζακ λέει ψέματα!

Τέλος ο Ζακ ανέφερε πως 'η Άννα Μαρία του είχε ζητήσει ένα στοματικό διάλυμα και μετά το κράτησε για τον εαυτό της κάτι που την έκανε ακόμα πιο έξαλλη!

"Μην μου ξαναμιλήσεις, μην ξαναγυρίσεις το βλέφαρο σου σε εμένα" ήταν ένα από τα πολλά σχόλια στον Ζακ!