GNTM 3: Ανατροπή με τη σημερινή δοκιμασία - Στα όριά τους οι παίκτες

Όλα όσα θα δούμε απόψε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Ανατροπή με τη σημερινή δοκιμασία - Στα όριά τους οι παίκτες

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 πρόκειται να δούμε μία άκρως ανατρεπτική δοκιμασία, κάτω από το νερό, και το μόνο σίγουρο είναι πως οι διαγωνιζόμενοι θα βρεθούν για ακόμα μία φορά στα όριά τους με την χρήση του ντισαβαντάζ.

Η στρατηγική χρήση του πλεονεκτήματος από τον Ηρακλή Τσουζίνοφ και μία άτυχη στιγμή, οδήγησαν τον Κωνσταντίνο Τσεντολίνι εκτός GNTM. Από την άλλη πλευρά, ο Δημοσθένης Τζουμάνης, παρά το μειονέκτημα, κατάφερε να πάρει τη δουλειά και οι πρώτες κουβέντες για την τακτική, που θα ακολουθήσει, ξεκινούν.

Τα μοντέλα προσπαθούν να παίξουν σωστά τα χαρτιά τους στο παιχνίδι στρατηγικής ανάμεσα στις 2 διαμορφωμένες συμμαχίες του σπιτιού, και ο ανταγωνισμός γίνεται πλέον προσωπική υπόθεση.

Η ένταση της προηγούμενης δοκιμασίας απαλύνεται καθώς η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο coach Γιώργος Καράβας και η fashion editor Βίνα Νεοφωτίστου, επισκέπτονται τα παιδιά με την απόλυτη πάρτι διάθεση!

Με παρέα το αγαπημένο τους ποτό και φόντο την πισίνα, οι 3 καλεσμένοι στήνουν μία pool party φωτογράφιση, που σύντομα εξελίσσεται σε ξέφρενη γιορτή. Η καλύτερη λήψη από το φακό του Αλέκου Νικολάου, δίνει τη δυνατότητα σε 2 παιδιά να ζήσουν στιγμές εκτός σπιτιού, απολαμβάνοντας την επόμενη μέρα μια μοναδική εμπειρία scuba diving. Δείτε εδώ το αποκλειστικό μας για την τριάδα του τελικού.

Στο GNTM 3 τα συναισθήματα εναλλάσσονται με αστραπιαία ταχύτητα. Η χαρούμενη διάθεση, μετά το party, δίνει τη θέση της σε εντάσεις και διαπληκτισμούς, καθώς οι διαγωνιζόμενοι έρχονται αντιμέτωποι με άλλο ένα απαιτητικό concept και τα στρατηγικά πλεονεκτήματα, που φέρει.

Με το επίπεδο δυσκολίας συνεχώς να ανεβαίνει, τα επίδοξα top models καλούνται να βυθιστούν σε μια από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές πισίνες και να αποδώσουν με φυσικότητα καθημερινές δραστηριότητες, στο φακό του Διονύση Κούτση.

Η εντυπωσιακή υποβρύχια φωτογράφιση για λογαριασμό καμπάνιας χυμών, απαιτεί τεχνική, ψυχραιμία, χάρη και στοιχεία υποκριτικής. Ομάδα εξειδικευμένων δυτών, με τον απαραίτητο εξοπλισμό, βρίσκεται διαρκώς δίπλα στα παιδιά, εγγυώμενοι την ασφάλεια τους. Ωστόσο, τα πολλαπλά ζητούμενα κάτω από το νερό δυσκολεύουν τα μοντέλα πολύ περισσότερο από τις αρχικές τους προβλέψεις.

GNTM 3: Ο Κωσταντίνος Τσεντολίνι μιλά για την αποχώρηση του - "Δεν το περίμενα καθόλου"

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 3 παρακολουθήσαμε μεγάλες στιγμές καθώς μια αρκετά δύσκολη και επικίνδυνη δοκιμασία έστειλε δυστυχώς τον Κωνσταντίνο Τσεντολίνι σπίτι του. Τo Golden Pass του σπιτιού λίγο μετά το τέλος του επεισοδίου, ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και το πρωί της Τρίτης μίλησε μέσω skype στη Φωλιά των Κου Κου.

Ο πλέον πρώην παίκτης του παιχνιδιού είπε χαρακτηριστικά: “Πραγματικά το χθεσινό ήταν κάτι που δεν το περίμενα καθόλου. Όταν συνέβη και γλίστρησα, ήμουν σε σοκ. Ήξερα από τη πρώτη στιγμή ότι θα αποχωρήσω. Κοιτάμε μπροστά! Σίγουρα εκείνη τη στιγμή ήμουν φορτισμένος ψυχολογικά. Ήταν η δεύτερη φορά που πήρα disadvantage. Έκατσα και σκέφτηκα ότι είναι διαγωνισμός. Κάπου έπρεπε να το δώσει ο Ηρακλής. Ήταν μέσα στα πλαίσια του διαγωνισμού. Έπαιξα και έχασα. Ξέρετε τι γίνεται; Ήμασταν δύο στρατόπεδα μέσα στο σπίτι. Οπότε προσπαθούσε το ένα να πηγαίνει κόντρα στο άλλο…”. Δείτε εδώ την χθεσινή δοκιμασία!

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

TAGS