GNTM 3: «Λύγισε» η Μαρινέλα - Τι συνέβη;

Δεν έκρυψε τα δάκρυά της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: «Λύγισε» η Μαρινέλα - Τι συνέβη;

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, η Μαρινέλα «λύγισε» μπροστά στην κάμερα καθώς της δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσει με τους δικούς της. Μόλις αναφέρθηκε στον αδερφό της ξέσπασε σε κλάματα καθώς της λείπει πολύ, μιας και οι δυο τους είναι πολύ δεμένοι.

Οι παίκτες βρίσκονται σε επικοινωνία με τους δικούς τους και έτσι η Μαρινέλα, ο Παναγιώτης και ο Έντουαρντ είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με δικά τους πρόσωπα.

Μόλις άκουσε τους γονείς της στο τηλέφωνο η Μαρινέλα, δάκρυσε και ζήτησε τον αδερφό της ωστόσο εκείνος δεν ήταν διαθέσιμος να της μιλήσει. Νωρίτερα βέβαια ακούστηκαν κάποια σχόλια για τη σχέση του Σήφη και της Μαρινέλας.

GNTM 3 - Mega spoiler: Αυτή είναι η τριάδα του τελικού

Το GNTM 3 είναι χωρίς αμφιβολία το πιο πολυσυζητημένο ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης και η φετινή ανατρεπτική σεζόν έχει καθηλώσει με το παραπάνω το κοινό. Μέσα από το Vanda's Blog του YouWeekly.gr σας έχω ένα mega spoiler, το οποίο αφορά την τελική τριάδα που πρόκειται να δούμε στον τελικό.

Το μόνο σίγουρο είναι πως φέτος τα αγόρια έχουν καταφέρει να κλέψουν τις εντυπώσεις και να αποσπάσουν τις καλύτερες φωτογραφίες, ενώ μέχρι στιγμής βλέπουμε πως έχουν αποχωρήσει μόνο δύο αγόρια, ο Παναγιώτης Πέτσα, που έφυγε στη διαδικασία με τα έντομα και ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι που ήταν ο χθεσινός άτυχος της δοκιμασίας.

Αυτή είναι η τελική τριάδα του GNTM 3

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου, που έχουν άμεση επαφή με το σπίτι του GNTM 3, μπορώ να σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη, τα τρία ονόματα που βρίσκονται αυτή την στιγμή στο top 3 του διαγωνισμού και διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο και το συμβόλαιο με το πρακτορείο Elite.

Η τριάδα αυτή δεν είναι άλλη από τον Ανδρέα Αθανασόπουλο, τον Αιμιλιάνο Μάρκου και τον Έντουαρντ Στεργίου ενώ ακόμα παίζει άλλο ένα όνομα, αυτό του Ηρακλή Τζουζίνοφ.

GNTM 3 Αιμιλιάνο ΜάρκουΑνδρέας GNTM 3GNTM 3 Έντουαρντ

Και οι τέσσερεις είναι φαβορί στο διαγωνισμό και όπως είδαμε για ακόμα μία φορά, τα αγόρια κατάφεραν να παραμερίσουν την κυριαρχία που είχαν τα κορίτσια και να κάνουν τον τελικό αντρική υπόθεση.

Το μόνο που μένει να δούμε πλέον είναι ποιος θα είναι αυτός που θα αναδειχθεί το Greece's Next Top Model. Βέβαια τα πάντα ανατρέπονται συχνά στην ελληνική τηλεόραση και ο χρόνος θα δείξει αν όντως τα τρία αυτά αγόρια θα είναι οι τρεις διεκδικητές του τίτλου.

Πρόκειται πάντως για τρεις διαγωνιζόμενους που ήδη έχουν καταφέρει να κερδίσουν πολλές δοκιμασίες να δείξουν την αξία τους κάθε εβδομάδα μέσα από τις απαιτητικές φωτογραφήσεις που γίνονται.

Για οτιδήποτε νεότερο έχω, θα σας ενημερώσω.