Big Brother: Εκτός εαυτού ο Χρήστος Μακρίδης - Το ξέσπασμά του για την Άννα Μαρία

Τα αυστηρά του σχόλια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Εκτός εαυτού ο Χρήστος Μακρίδης - Το ξέσπασμά του για την Άννα Μαρία

Ο καυγάς της Άννας Μαρίας και του Χρήστου Μακρίδη συνεχίστηκε και στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother. Ο Αντιδήμαρχος, μιλώντας στους συμπαίκτες του βγήκε πραγματικά εκτός εαυτού, και ξέσπασε δημόσια για την Άννα Μαρία που κοιμάται ακόμα στο σαλόνι.

Οι δυο τους χθες αναμετρήθηκαν για τα καλά και οι φωνές δεν έλειψαν σε καμία περίπτωση. Σήμερα, ο Αντιδήμαρχος συνέχισε τη σκέψη του και κατηγόρησε ξανά την Άννα Μαρία που δε θέλει να κοιμηθεί με τίποτα στο δωμάτιο των αγοριών.

Ο Αντιδήμαρχος βγήκε εκτός εαυτού και δικαιολόγησε τη στάση του λέγοντας πως βρίσκονται σε ένα ριάλιτι και θα πρέπει να μάθουν να ζουν σαν συγκάτοικοι και να συμβιβάζονται. Κατηγόρησε την Άννα Μαρία πως το παίζει κατατρεγμένη για να την λυπηθούν και πως βρίσκει.. παρηγοριά στο πρόσωπο του Γρηγόρη αφού κανείς πλέον στο σπίτι δεν την αντέχει.

Ο Χρήστος Μακρίδης τόνισε πως στο ριάλιτι πήγε μόνο για το χρηματικό έπαθλο λέγοντας χαρακτηριστικά: "Εγώ είμαι επιχειρηματίας, δεν είμαι κανένας τσοπάνης, παράτησα τις επιχειρήσεις και την οικογένεια μου για να είμαι εδώ". Δείτε εδώ και τις δηλώσεις που έκανε η Χριστίνα για το ροζ βίντεο.

Απίστευτα σχόλια για τη Σοφία Δανέζη του Big Brother - «Δεν έχει ταλέντο και φωνή...»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων δε δίστασε να κάνει και μερικά απίστευτα σχόλια κατά της Σοφίας Δανέζη, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει ταλέντο ούτε καλή φωνή και πως κάθε φορά που την ακούει, παθαίνει αλλεργία.

Μεταξύ άλλων, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αναφέρθηκε στη Eurovision, αλλά και στον Αλέξη Γεωργούλη, με τον οποίο αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα.

Αυτά είναι τα απίστευτα σχόλια που έκανε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για την Σοφία Δανέζη

«Μου φαίνεται πολύ ωραίο και συγκινητικό αν επιστρέψει η Καλομοίρα στη Eurovision. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα. Το Secret Combination ήταν ένα λαϊκό ποπ τραγούδι. Οι αρχικοί στίχοι ήταν “μες’ τη βότκα σε αναζητώ” και ήταν κανονικός στίχος ελληνικός. Νομίζω ότι λεγόταν “ο τρόπος που κοιτάζεις”, αντί για “Secret Combination”.

Το Big Brother είναι το πιο καθαρόαιμο ριάλιτι. Είμαι φαν της Άννας Μαρίας. Θα δημιουργήσω φαν κλαμπ να πηγαίνουμε στα δικαστήρια να ακούμε την Άννα Μαρία να αγορεύει. Παθαίνω αλλεργία με τη Σοφία Δανέζη. Τέτοιου είδους τραγουδίστριες, που δεν έχουν κανένα τρομερό ταλέντο, που δεν έχουν καμιά τρομερή φωνή, έχουν καταστρέψει το χώρο του ελληνικού και ιδιαιτέρως του λαϊκού τραγουδιού.

Έχω πρόβλημα με τον Αλέξη Γεωργούλη, γενικά δεν μπορώ τους ανθρώπους που δεν έχουν αίσθηση του μέτρου», είπε μεταξύ άλλων ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Δείτε εδώ το απίστευτο ξέσπασμα που είχε χθες η Σοφία Δανέζη.