GNTM 3 - Highlights 27/10: Οι τσακωμοί, τα κλάματα και η αποχώρηση που θεωρήθηκε άδικη

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3 - Highlights 27/10: Οι τσακωμοί, τα κλάματα και η αποχώρηση που θεωρήθηκε άδικη

Δυνατούς τσακωμούς, αλλά και κλάματα είχαμε στο χθεσινο 27/10 επεισόδιο του GNTM 3. Σαν φανατικοί του ριάλιτι, μαζέψαμε όλα τα highlights και σας τα παρουσιάζουμε.

Με εντάσεις ξεκίνησε το επεισόδιο του, καθώς η Ρασέλ έγινε πραγματικά έξαλλη με τον Δημοσθένη ο οποίος αρνήθηκε να δώσει το ντισαβαντάζ του στον Εμμάνουελ. Η φίλη του γύρισε και του είπε πως το επόμενο βήμα είναι να τον αφήσει να του πάρει τα 50.000€.

Ο Δημοσθένης και η παρέα του συζητούσαν τι ακριβώς θα κάνουν με το ντισαβαντάζ και από την αρχή έγινε ξεκάθαρο πως θα σημαδέψουν στην παρέα του Εμμάνουελ.

Τότε ο «γύπας» του σπιτιού είπε πως δείχνει μία παραπάνω ευαισθησία στον Εμμάνουελ καθώς ταλαιπωρήθηκε πολύ να έρθει από την Νιγηρία στην Ελλάδα και έχει δουλέψει σκληρά για να φτάσει σε αυτό το σημείο. Δείτε εδώ όλα όσα είπε ο Τσεντολίνι μετά την αποχώρησή του.

GNTM 3: Η νέα δοκιμασία και τα σχόλια για τη σχέση Σήφη - Μαρινέλας

Οι κριτές έκρυβαν μία έκπληξη από τους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι κλήθηκαν να περάσουν μία νέα διαδικασία. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης, ακούστηκαν και μερικά σχόλια για τη σχέση του Σήφη και τη Μαρινέλα.

Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να ποζάρουν στον αέρα την ώρα που κάποιος άλλος διαγωνιζόμενος τους έσπρωχνε προκειμένου να πέσουν στην πισίνα.

Οι φωτογραφίες αλλά και οι πτώσεις ήταν απλά απολαυστικές και εννοείται πως για ακόμα μία φορά έγινε ξεκάθαρο πως η Μαρινέλα είναι ζευγάρι με την Σήφη. Συγκεκριμένα η διαγωνιζόμενη πήγε να ρίξει τον Αιμιλιάνο και πριν το κάνει άρχισε να τον χαϊδεύει, στο πλαίσιο πάντα της φωτογράφησης.

Η Ζενεβιέβ αναρωτήθηκε αν παίζει κάτι μεταξύ τους και οι παίκτες ξεκαθάρισαν πως η σχέση της Μαρινέλας με τον Σήφη είναι γνωστή και πως το έκανε για αντιπερισπασμό.

«Λύγισε» η Μαρινέλα - Τι συνέβη;

Η Μαρινέλα «λύγισε» μπροστά στην κάμερα καθώς της δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσει με τους δικούς της. Μόλις αναφέρθηκε στον αδερφό της ξέσπασε σε κλάματα καθώς της λείπει πολύ, μιας και οι δυο τους είναι πολύ δεμένοι.

Οι παίκτες βρίσκονται σε επικοινωνία με τους δικούς τους και έτσι η Μαρινέλα, ο Παναγιώτης και ο Έντουαρντ είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με δικά τους πρόσωπα.

Μόλις άκουσε τους γονείς της στο τηλέφωνο η Μαρινέλα, δάκρυσε και ζήτησε τον αδερφό της ωστόσο εκείνος δεν ήταν διαθέσιμος να της μιλήσει.

Αυτοί ήταν οι παίκτες που πήραν το ντισαβαντάζ - Το σχόλιο του Δημοσθένη που προκάλεσε

Ο «γύπας» του παιχνιδιού επέλεξε να δώσει τα δύο ντισαβαντάζ του στην Μαρινέλα και τον Εμμάνουελ, παρόλο που είχε πει πως δεν ήθελε να του δώσει.

Ο Δημοσθένης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το πρώτο μου μειονέκτημα θα πάει στη Μαρινέλα! Είναι ένα παιδί με το οποίο δεν κάνουμε παρέα στο σπίτι, υπάρχει δεν υπάρχει μου είναι το ίδιο, μου είναι αδιάφορη. Όσο έχω προλάβει να την γνωρίσω, δεν μου αρέσει ο χαρακτήρας της, δεν μου αρέσει η αύρα της δεν μου αρέσει η ενέργεια της. Από κει και πέρα νομίζω ότι κινείται στη μετριότητα και, επειδή τη βλέπω και στο σπίτι και κοιμάμαι, το πρώτο μου μειονέκτημα πάει στη Μις Κοιμισμένη 2020. Τη Μαρινέλα».

«Πραγματικά είναι τόσο διπρόσωπος που δεν πιστεύω ότι αξίζει να ανοίγει το στόμα του μπροστά στις κάμερες» τόνισε, στην κάμερα του GNTM, η Μαρινέλα. «Δεν ταιριάζουν όλοι με όλους. Δεν πιστεύω ότι είμαι η Μις Κοιμισμένη 2020! Δεν έχω ανοιχτεί στον Δημοσθένη, δεν με έχει γνωρίσει, ούτε και θα του δοθεί αυτή η ευκαιρία γιατί δεν θέλω».

Άγριος καυγάς ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Δημοσθένη - «Έλα εδώ να μου το πεις»

Το ντισαβαντάζ που έδωσε ο Δημοσθένης ήταν αρκετό για να δημιουργήσεις εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες, ενώ μία διαφωνία που είχε ο Ηρακλής μαζί του, εξελίχθηκε σε άγριο καυγά που παραλίγο να γίνει ξύλο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ανδρέας είπε μία ατάκα για τον Ηρακλή. Εκείνος πήγε να του ζητήσει τα ρέστα και αμέσως στη συζήτηση "χώθηκε" ο Δημοσθένης προκειμένου να υποστηρίξει τον άλλοτε εχθρό του, Ανδρέα.

Οι δυο τους ξεκίνησαν να μιλάνε πολύ έντονα και να καυγαδίζουν ενώ σε κάποια στιγμή ο Ηρακλής έκανε ένα σχόλιο για την ηλικία του Δημοσθένη που τον έκανε έξαλλο.

Μεγάλη αγωνία στην φωτογράφηση της Ρασέλ - Δεν έκανε το ζητούμενο

Οι παίκτες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μία πολύ απαιτητική δοκιμασία ωστόσο η Ρασέλ τα βρήκε σκούρα και δεν μπορούσε να κρατήσει την ανάσα της κάτω από το νερό. Κατά τη φωτογράφησή της, υπήρχε μεγάλη αγωνία και δεν κατάφερε να κάνει το ζητούμενο.

Η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια ήταν η πρώτη που θα έκανε την φωτογράφηση ωστόσο δεν κατάφερε να το βρει με τον εξοπλισμό και τα props που υπήρχαν στο σετ.

Έτσι, όταν η δοκιμασία τελείωσε δεν είχε καταφέρει να κάνει το ζητούμενο και πολλοί ήταν οι παίκτες που ευχήθηκαν να είναι μοιραία η προσπάθειά της και να φύγει.

GNTM 3: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Ενώπιον των κριτών βρέθηκε η Παρασκευή και η Ρασέλ με τις δύο κοπέλες να προσπαθούν να εξηγήσουν για ποιο λόγο πρέπει να μείνουν στο παιχνίδι παρόλο που και οι δύο είχαν βγει εκτός κόσνεπτ.

Τελικά, αυτή που αποχώρησε στο παιχνίδι ήταν η Παρασκευή, με τους περισσότερους παίκτες να θεωρούν πως η απόφαση αυτή ήταν άδικη. Δείτε εδώ ποιος παίκτης πήρε την καλύτερη φωτογραφία.

TAGS