Ψέμα η είδηση που βγήκε για το GNTM 3 - Η αποκάλυψη του Τσεντολίνι

Δεν ισχύει αυτά που λένε..

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ψέμα η είδηση που βγήκε για το GNTM 3 - Η αποκάλυψη του Τσεντολίνι

Ψέμα είπε ο Kωνσταντίνος Τσεντολίνι το φετινό Golden Pass, η είδηση που είχε βγει για το GNTM 3 και συγκεκριμένα για δυο παίκτες που τους ήθελαν ζευγάρι μέσα στο σπίτι.

Συγκεκριμένα, η κάμερα του Happy Day, τον συνάντησε σε βραδινή έξοδο του με φίλους και δημοσιογράφος τον ρώτησε και τη φήμη που έχει κυκλοφορήσει πως δυο δυνατοί διαγωνιζόμενοι είναι ζευγάρι.

Ο λόγος για την Λία και τον Ανδρέα που δημοσιεύματα θέλουν να τρέχει κάτι μεταξύ τους. Κάτι τέτοιο ωστόσο σύμφωνα με τον παίκτη δεν ισχύει.

«Δε πίστευα ότι θα μου δοθεί δεύτερη ευκαιρία, οπότε είχε προσπαθήσει από το προηγούμενο βράδυ να αποδεχτώ το γεγονός πως θα αποχωρήσω. Έτσι κι έγινε. Μετά παρηγορήθηκα λίγο από τα memes που έκαναν με το όνομά μου…. Βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι το Ανδρέας – Λια δεν ισχύει γιατί έχουν και οι δυο σχέση. Ήταν οι κολλητοί μου μέσα στο παιχνίδι. Ήταν η παρέα μου οπότε ξέρω σίγουρα ότι δεν παίχτηκε κάτι. Τώρα για τους υπόλοιπους δεν ξέρω», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι. Αυτοί όμως οι παίκτες είναι όντως μαζί.

GNTM 3: Ο Κωσταντίνος Τσεντολίνι μιλά για την αποχώρηση του - "Δεν το περίμενα καθόλου"

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 3 παρακολουθήσαμε μεγάλες στιγμές καθώς μια αρκετά δύσκολη και επικίνδυνη δοκιμασία έστειλε δυστυχώς τον Κωνσταντίνο Τσεντολίνι σπίτι του. Τo Golden Pass του σπιτιού λίγο μετά το τέλος του επεισοδίου, ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και το πρωί της Τρίτης μίλησε μέσω skype στη Φωλιά των Κου Κου.

Ο πλέον πρώην παίκτης του παιχνιδιού είπε χαρακτηριστικά: “Πραγματικά το χθεσινό ήταν κάτι που δεν το περίμενα καθόλου. Όταν συνέβη και γλίστρησα, ήμουν σε σοκ. Ήξερα από τη πρώτη στιγμή ότι θα αποχωρήσω. Κοιτάμε μπροστά! Σίγουρα εκείνη τη στιγμή ήμουν φορτισμένος ψυχολογικά. Ήταν η δεύτερη φορά που πήρα disadvantage. Έκατσα και σκέφτηκα ότι είναι διαγωνισμός. Κάπου έπρεπε να το δώσει ο Ηρακλής. Ήταν μέσα στα πλαίσια του διαγωνισμού. Έπαιξα και έχασα. Ξέρετε τι γίνεται; Ήμασταν δύο στρατόπεδα μέσα στο σπίτι. Οπότε προσπαθούσε το ένα να πηγαίνει κόντρα στο άλλο…”. Δείτε εδώ την χθεσινή δοκιμασία!

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: