Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σε καραντίνα η Βίκυ Σταυροπούλου - Οι πρώτες δηλώσεις της

Τι είπε;

Σε καραντίνα η Βίκυ Σταυροπούλου - Οι πρώτες δηλώσεις της
News 28.10.2020 12:53
Από Ελένη Ζουγανέλη

Σε καραντίνα στην Καλαμάτα βρίσκεται η Βίκυ Σταυροπούλου και έκανε τις πρώτες δηλώσεις της στην εκπομπή Πάμε Δανάη το πρωί της Τετάρτης.

«Χθες με ενημέρωσαν από την παραγωγή ότι βρέθηκαν δυο κρούσματα και έπρεπε να κάνω τεστ. Όμως, την ώρα που με πήραν, δεν μπόρεσα να κάνω τεστ γιατί είμαι στην Καλαμάτα και δεν ήταν εύκολο. Ευτυχώς βρήκα τελικά μια κλινική και θα κάνω την Πέμπτη το τεστ. Ωστόσο εγώ οφείλω να κλειστώ εδώ για επτά ημέρες.», είπε αρχικά η Βίκυ Σταυροπούλου.

Ενώ ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, που ήταν μαζί της είπε: «Την στεναχώρησε πολύ όλο αυτό που συνέβη με τον Τριαντάφυλλο. Μόλις είδα ότι συνέβη αυτό, έπεσα κάτω από την καρέκλα! Λιποθύμησα».

«Θέλω να πω πως γενικά εγώ είμαι ένας άνθρωπος λίγο αφηρημένος από φύση δυστυχώς. Δεν θα έκανα ποτέ ένα στημένο χιούμορ που άκουσα να λένε κάτι ανόητοι για να υποτιμήσω έναν άνθρωπο. Δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Ξέρω πολύ καλά και ποιος είναι ο Τριαντάφυλλος και κάποια από τα τραγούδια του. Ξέρω, δηλαδή, ότι δεν είναι τυχαία αυτός ο άνθρωπος τόσα χρόνια στη δουλειά. Αλλά δεν είναι δυνατόν με ένα σαρδάμ να γίνεται τόσο θέμα και να είναι τόσο καχύποπτοι οι άνθρωποι ότι το έκανα επίτηδες για να βοηθήσω τη φίλη μου την Βανδή! Κάτι αηδίες και ξεράσματα! Δηλαδή δεν γίνονται αυτά τα πράγματα», συμπλήρωσε στη συνέχεια η Βίκυ Σταυροπούλου. Δείτε την εισβολή της Βίκυς στην εκπομπή του Αλέξη Γεωργούλη!

Στο νοσοκομείο η Βίκυ Σταυροπούλου - Δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή της κόρης της Δανάη Μπάρκα

Η Βίκυ Σταυροπούλου ήταν καλεσμένη στο Πάμε Δανάη της Παρασκευής, με τη Δανάη Μπάρκα. Η δημοφιλής ηθοποιός, όμως, δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή, ακύρωσε τελευταία στιγμή καθώς χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο!

Όπως ανέφερε η Δανάη Μπάρκα, η μητέρα της έπαθε δηλητηρίαση από κάτι που έφαγε το βράδυ της Πέμπτης.

Η Βίκυ Σταυροπούλου επικοινώνησε τηλεφωνικά με το Πάμε Δανάη και είπε: «Μάλλον είναι τροφική δηλητηρίαση. Είμαι καλύτερα, σας ζητάω χίλια συγγνώμη. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν να ακυρώσω».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ρίγη συγκίνησης από την Βίκυ Σταυροπούλου - «Έκανα προσπάθεια να συγκρατήσω τα δάκρυά μου»

Πάμε Δανάη: Η Βίκυ Σταυροπούλου «εισέβαλε» στο πλατό της Δανάης Μπάρκα

Share