«Βόμβα» μεγατόνων για τις Άγριες Μέλισσες - Αυτό είναι το πρόσωπο του πατέρα του Μελέτη

Δεν πάει το μυαλό σας!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Βόμβα» μεγατόνων για τις Άγριες Μέλισσες - Αυτό είναι το πρόσωπο του πατέρα του Μελέτη

Μια «βόμβα» μεγατόνων πρόκειται να σκάσει στις Άγριες Μέλισσες, καθώς όπως φαίνεται βρέθηκε ο πραγματικός πατέρας του Μελέτη και το πρόσωπο του είναι έκπληξη.

Στη κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” και την Μαρία Κοκολάκη μίλησε ο Χάρης Σώζος και αναφέρθηκε σε όλες τις εξελίξεις. Δείτε ωστόσο πρώτοι όλες τις σημερινές 28/10 εξελίξεις.

«Ο ρόλος μου είναι ενός τραπεζίτη, ο οποίος έχει ένα σκοτεινό παρελθόν. Είναι ένας καλός πατέρας. Μεγάλωσε μόνος του την κόρη του και παράλληλα σαν τραπεζίτης, που διαχειρίζεται χρήματα και χρήματα ξένων, ξέρει να μανουβράρει πράγματα και να κατευθύνει προς όφελος δικό του. Φαντάζομαι, όπως κάθε άνθρωπος θα κρύβει (μυστικά), τα οποία θα φανούν στη συνέχεια των επεισοδίων. Δεν ξέρω αν θα είμαι ο βιαστής της Ανέτ. Μάλιστα πιστεύω ότι υπάρχουν δύο εκδοχές.

Η Ανέτ λέει ότι είμαι ο βιαστής και ο ήρωας που υποδύομαι εγώ, λέει ότι ήταν κοινή συναινέσει. Δεν ξέρω πώς θα το οδηγήσουν, εγώ πάντως υπερασπίζομαι τη θέση ότι δεν έγινε βιασμός. Ότι βγήκαμε, διασκεδάσαμε, τη συνόδευσα στο σπίτι και έγινε ό,τι έγινε. Αν συμβεί αυτό, πιθανότατα να είναι ο Μελέτης γιος μου. Δεν ξέρω πώς πήγε. Έχουμε κάνει αρκετά γυρίσματα με τον Μελέτη και προσπαθώ να τον συνηθίσω σαν γιο.», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Σώζος.

Άγριες Μέλισσες: Μελέτης και Κωνσταντής έμποροι ναρκωτικών - Αποκάλυψη «βόμβα»

Σοκ πρόκειται να προκαλέσει η αποκάλυψη που θα γίνει σε λίγο καιρό στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες καθώς ο Κωνσταντής και ο Μελέτης θα γίνουν έμποροι ναρκωτικών, ενώ μία γυναίκα θα μπει στη ζωή του γιου του Δούκα.

Από την αρχή της σειράς, ο Κωνσταντής και ο Μελέτης είχαν δείξει πως δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά του Διαφανίου, καθώς μπλέκουν συνεχώς σε μπελάδες, ενώ συμπεριφέρονται σαν να τους ανήκουν όλα και όλοι! Και μπορεί σε μερικές περιπτώσεις ο Κωνσταντής στα τελευταία επεισόδια που ήδη βλέπουμε να έχει δείξει κάποια σημάδια βελτίωσης, ωστόσο η λαχτάρα του για να αποδείξει πως είναι κάποιος θα τον οδηγήσει σε σκοτεινά μονοπάτια.

Με αυτόν τον τρόπο γίνονται έμποροι ναρκωτικών ο Μελέτης και ο Κωνσταντής

Οπως λέει το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ μας ρεπορτάζ, μαζί με τον Μελέτη, εκμεταλλευόμενοι τη φυγή του Δούκα, θα χρησιμοποιήσουν τα χωράφια που τους πούλησε ο Κλεομένης προκειμένου να δημιουργήσουν τη δική τους... χασισοφυτεία!

Ναι, καλά διαβάσετε, άλλωστε εκείνη την εποχή η κάνναβη ήταν διαδεδομένη και αρκετά επικερδής! Στην απόφασή τους αυτή συνέβαλε και το γεγονός ότι ο Νικηφόρος έχει αναλάβει τα ηνία των επιχειρήσεων και δεν τους αφήνει να κάνουν βήμα χωρίς να τον ρωτάνε.

Άγριες Μέλισσες Κωνσταντής Μελέτης

Δείτε εδώ και το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ για το άγριο ξύλο που θα πέσει για τα μάτια της Δρόσως στις Άγριες Μέλισσες.