The 2night show: Οι αποψινοί 28/10 καλεσμένοι του Αρναούτογλου θα βάλουν "φωτιά" στα νούμερα

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The 2night show: Οι αποψινοί 28/10 καλεσμένοι του Αρναούτογλου θα βάλουν

Οι αποψινοί 28/10 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2night show, πρόκειται να βάλουν "φωτιά" στα νούμερα της τηλεθέασης.

Αυτοί είναι οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» το παιδί θαύμα, τον Σπύρο Ντούγια, τον μικρό Σέργιο από τις «Άγριες Μέλισσες», που κλέβει την παράσταση στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη. Πώς μαθαίνει τα λόγια του για το γύρισμα;

Ποιος είναι ο αγαπημένος του ηθοποιός από τη σειρά και τι κάνει στην ζωή του όταν κλείνουν οι κάμερες; Όλες οι απολαυστικές απαντήσεις του σε μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη που θα σας καθηλώσει.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου συναντά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και σε μια φιλική «σαλονικιώτικη» ατμόσφαιρα, μιλούν για την πορεία της εκπομπής της «Γράμμα για σένα». Η αγαπημένη παρουσιάστρια θυμάται συγκινητικές ιστορίες ανθρώπων που πέρασαν από τις εκπομπές της αλλά και δύσκολες περιπτώσεις που δεν προβλήθηκαν ποτέ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η Χριστίνα Σάλτη, σε μια εξομολόγηση ψυχής μιλάει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την ενδοοικογενειακή βία που βίωσε σε μικρή ηλικία στο σπίτι της. Εξακολουθεί να κουβαλάει τα βάρη του παρελθόντος; Γιατί δε θέλει να παντρευτεί;

Επίσης, αναφέρεται στο bullying που έχει βιώσει στον χώρο του τραγουδιού για τα κιλά της και για τις ανασφάλειες που βιώνει. Τέλος, μιλά για τη συμμετοχή της στο Just The 2 Of Us και το ταίρι της Αλέξη Παππά.

Συνεργάτης του Γρηγόρη Αρναούτογλου απέκτησε το πρώτο του παιδί.

The 2night show: Σοκ στον ΑΝΤ1 με τα χθεσινά 21/10 νούμερα του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η χθεσινή 21/10 prime time ζώνη της τηλεθέασης, όπως φαίνεται ανήκει δικαιωματικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή The 2night show που κατάφερε και χτύπησε κόκκινο στα νούμερα! Ο ΑΝΤ1 είναι περήφανος για τις επιλογές του...

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εδώ και αρκετά χρόνια είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του ΑΝΤ1 και όσο περνάει ο καιρός το αποδεικνύει όλο και περισσότερο.

Το βράδυ της Τετάρτης ο Γρηγόρης είχε καλεσμένους την Δανάη Μιχαλάκη από τις Άγριες Μέλισσες που μίλησε για τον γάμο της αλλά και τον ηθοποιό Γιάννη Απέργη από τη νέα σειρά Παρουσιάστε που αποκάλυψε την καταγωγή του και τις άθλιες συνθήκες που βίωσε όταν πρωτοήρθε στην Ελλάδα.

Τα πρόσωπα αυτά κατάφεραν να μαγνητίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού το οποίο δεν τόλμησε να αλλάξει κανάλι καθ'όλη την διάρκεια της εκπομπής, σημειώνοντας έτσι στο δυναμικό κοινό το απίστευτο ποσοστό 20,7%.

Late night

  • ΑΝΤ1: The 2night show 20.7
  • ALPHA: Τάκης Χατζής Direct 5.0
  • STAR: Χωρίς διέξοδο 7,3
  • ΣΚΑΙ: Big Brother 16,2
  • Mega: LA.P.D 3,2
  • Open: Λέοντες αντί αμνών 4,9