Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άγριο άδειασμα για το Bachelor: "Είναι βασισμένα σε ένα ψέμα!"

Τα "χώνει" για τα καλά

Άγριο άδειασμα για το Bachelor:
News 28.10.2020 21:22
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Δεν είναι λίγοι αυτοί που "αδειάζουν" και κατακεραυνώνουν δίχως αύριο τα ριάλιτι που παίζονται τώρα στην τηλεόραση, με πρώτο και καλύτερο το Bachelor.

Ένας από αυτούς είναι και ο Μιχάλης Ρέππας, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και συγκεκριμένα στην Μαίρη Αρώνη. Μέσα σε όλα, μίλησε για το Bachelor αλλά και για την απουσία του από τον χώρο της τηλεόρασης.

Όσον αφορά το “The bachelor” είπε: “Το Bachelor το έχω δει on demand. Το επεδίωξα, μου έκανε εντύπωση αυτό το πράγμα. Δεν έχω δει ποτέ κανένα άλλο ριάλιτι. Το Bachelor είναι από τα πιο αξιοπερίεργα πράγματα που έχω συναντήσει στην τηλεόραση. Με εντυπωσιάζει πώς μπορεί κάποιοι άνθρωποι να ισορροπούν και να συμμετέχουν, γιατί συμμετέχουν, δεν κοροϊδεύονται, να έχουν αληθινά συναισθήματα, βασισμένα σε μια σύμβαση, σε ένα ψέμα. Μήπως όλων μας η συναισθηματική ζωή μοιάζει με αυτών των παιχτών;»

Τέλος, για την αποχή του από την τηλεόραση δήλωσε: «Έχω πολλά χρόνια να κάνω τηλεόραση. Το ενδεχόμενο να επιστρέψουμε με τη σειρά “Συμπέθεροι από τα Τίρανα” το συζητάμε πολύ έντονα. Η επιθυμία μας είναι πολύ μεγάλη». Ποιος κινείται νομικά εναντίον του ριάλιτι;

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Μάριος Αθανασίου: "Αδειάζει" το Bachelor - "Είναι εξευτελιστικό..."

Ο Μάριος Αθανασίου φιλοξενήθηκε στο Τύπος ΤV και μίλησε κατά των ριάλιτι και τα πρότυπα που αυτά περνούν στην τηλεόραση. Συγκεκριμένα για το Bachelor δήλωσε πως είναι εξευτελιστικό!

Ποια είναι η γνώμη σου για την ελληνική τηλεόραση;

Είναι παρωχημένη στο στήσιμό της, θέλει αλλαγή, αλλιώς θα μιλάμε για μουσειακό είδος. Εδώ και 20 χρόνια έχουμε πρωινό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, ειδήσεις, τηλεπαιχνίδια, prime time και πάλι τα ίδια. Υπάρχουν φορές που μπορεί να νιώθει κάποιος ότι βρίσκεται 20 χρόνια πίσω. Δεν γίνεται να μην αλλάζει κάτι.

Τα ριάλιτι νιώθεις ότι έρχονται στον αντίποδα των καλών σειρών πλέον;

Είναι εξευτελιστικό, ντροπή που βαραίνει τους ανθρώπους που αποφασίζουν να δίνουν αυτά τα προγράμματα στην κοινωνία. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει αυτή τη στιγμή το Bachelor με έναν τύπο και 20 γυναίκες δίπλα του. Και όλα αυτά στην ελληνική κοινωνία που υποτίθεται υπάρχει φεμινισμός και σύγχρονο πνεύμα. Αυτά είναι σεξιστικά και φαλλοκρατικά. Δεν μιλάω για αισθητική, αλλά για κοινωνική παιδεία. Δεν μπαίνουν όλα στο βωμό της τηλεθέασης, αν το κάνουν κάποιοι, είναι υπόλογοι και απολίτιστοι.

Τι παρακολουθείς στην τηλεόραση;

Κάποιες ενημερωτικές εκπομπές και σατιρικές, όταν υπάρχουν.

Ποια πρόσωπα σου λείπουν;

Μου έχει λείψει η παλιά καλή δημοσιογραφία. Έχω προλάβει τις εποχές που γίνονταν ρεπορτάζ, που οι δημοσιογράφοι έβγαζαν τις ειδήσεις, κανείς δεν ήταν υπάλληλος καναλιού, ήταν ρεπόρτερ. Υπάρχουν ακόμη κάποιες εκπομπές έρευνας τις οποίες παρακολουθώ, αλλά γενικά μου λείπουν, όπως και η εκπαιδευτική τηλεόραση. Θέλω να ανέβει ξανά ο πήχης για να προσπαθούμε όλοι να σπάμε τα ρεκόρ. Πρέπει ως θεατές να έχουμε λόγο και ύπαρξη. Δεν χρειάζεται να βλέπεις ένα αισχρό ριάλιτι για να γελάσεις, πρέπει να το μποϊκοτάρεις, να μην μετέχεις, να μην το βλέπεις.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

The Bachelor: Η Αναστασία «άδειασε» τις συμπαίκτριές της - «Μου έκαναν κακό...»

The Bachelor: Αγνώριστη η Έλενα Μπάση σε βίντεο του 2013 - Καστανή και με λεπτά φρύδια

Share