"Πάγωσε" ο Αρναουτογλου με την αποκάλυψη της Χατζηβασιλείου - «Είναι τρελή, έχει μαζί μου μανία...»

Η εξομολόγηση για το απίστευτο περιστατικό στην εκπομπή της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία έκανε μια αποκάλυψη για ένα απίστευτο περιστατικό που είχε σημειωθεί στην εκπομπή της. Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου "πάγωσε" όταν το άκουσε.

Η παρουσιάστρια κάθισε στον καναπέ του The 2Night Show και ανέφερε περιστατικά που είχαν τύχει παλιότερα στον Alpha και την έφεραν λίγο σε άβολη θέση. Εκεί ήταν που αποκάλυψε κι ένα περιστατικό με επώνυμη κυρία, της οποία η εκπομπή δεν προβλήθηκε ποτέ.

«Έχει συμβεί μια φορά με επώνυμο πρόσωπο, επώνυμη κυρία που την κάλεσε μια άλλη κυρία που εμάς μας παρουσιάστηκε ότι θα είναι κάτι που θα κάνει πάρα πολύ χαρούμενη την παραλήπτρια και την ξέρω από χρόνια. Μας έδωσε πραγματικά κάποια στοιχεία που τα ερευνήσαμε κι ήταν όντως έτσι. Καλούμε την επώνυμη κυρία κι έρχεται πολύ διακριτική και κανείς δεν ξέρει ποιος κρύβεται από πίσω. Αποκαλύπτεται το πρόσωπο και παγώνει η παραλήπτρια, η επώνυμη κυρία.

Λέω τι έχει συμβεί; Μου λέει σας παρακαλώ πάρα πολύ, θέλω να σταματήσουμε τώρα την εκπομπή. Η γυναίκα είναι τρελή, έχει μαζί μου μανία καταδίωξης και με έχει τρελάνει με μηνύματα καταγγελτικά. Μέχρι και σε δικηγόρους έχει πάει. Μπορώ να πω ότι έχει μια ψύχωση. Φυσικά σεβαστήκαμε αυτό που μας είπε η κοπέλα κι αυτή η εκπομπή δεν προβλήθηκε ποτέ».

Να σημειώσουμε πως χθες, «έσκασε» έκτακτη ανακοίνωση «βόμβα» για την σημερινή 29/10 εκπομπή της μέσα από την συχνότητα του OPEN.

Βίκυ Χατζηβασιλείου: "Κατακεραυνώνει" τον Alpha - "Δεν με αφορούν καθόλου..."

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Κυριακής στο "Dot" και μίλησε με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε την φετινή της πορεία, το καινούργιο επαγγελματικό βήμα που έκανε καθώς και για το πρώην κανάλι της, τον ALPHA.

H Βίκυ Χατζηβασιλείου δήλωσε χαρακτηριστικά πως «δεν κοιτάζω καθόλου πίσω μου. Δεν με αφορούν καθόλου τα νούμερα του ALPHA. Καθόλου, αλήθεια. Ούτε που ξέρω τι παίζει στην ώρα μου».

«Αυτό λέγεται αυτοπροστασία, ίσως και λίγο σοφία να λέγεται αυτό» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, η γοητευτική παρουσιάστρια του OPEN. «Δες, όμως, τώρα που γυρίζω… Εκεί από όπου ξεκίνησα! Με το «Έχεις γράμμα» ξεκίνησα και εκεί επιστρέφω. Είναι η ίδια εκπομπή, το ίδιο φορμάτ το οποίο είναι ιταλικό και απλά τώρα του έδωσα έναν άλλον τίτλο για να μην είναι ακριβώς αυτό το παλιό. Είναι μια νέα αρχή, ένα restart αλλά είναι αυτό το φορμάτ και το λέμε Γράμμα Για Σένα». Δες τα νούμερα που έκανε στην πρεμιέρα!

«Έτσι, αυτή η εκπομπή που έφυγε από μένα, ξαναγυρίζει σε μένα» κατέληξε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το απόσπασμα από την εκπομπή: