Φαίη Σκορδά: Για μπάρμπεκιου στο σπίτι του Νίκου Ηλιόπουλου! Δείτε φωτογραφίες

Τα έστησαν στον κήπο και διασκέδασαν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά: Για μπάρμπεκιου στο σπίτι του Νίκου Ηλιόπουλου! Δείτε φωτογραφίες

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ο Νίκος Ηλιόπουλος έχει νοικιάσει σπίτι στην περιοχή της Φαίης Σκορδά για να είναι όσο πιο κοντά της γίνεται! Στο σπίτι αυτό, λοιπόν, σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο, το ζευγάρι στήνει μπάρμπεκιου και διασκεδάζει με φίλους!

Έτσι έγινε και πριν από λίγες εβδομάδες με το Νίκο Ηλιόπουλο να ανεβάζει φωτογραφίες από τα ψησίματα που έκαναν!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε ο Ηλιόπουλος από το μπάρμπεκιου στο σπίτι του με την Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά Νίκος Ηλιόπουλος συγκατοίκηση
Νίκος Ηλιόπουλος σπίτι

Διαβάστε εδώ πότε παντρεύεται επιτέλους το ζευγάρι αυτό!

Σε δικό τους σπίτι Φαίη Σκορδά και Νίκος Ηλιόπουλος - Όλες οι λεπτομέρειες

Η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος δείχνουν να περνούν την πιο όμορφη φάση στην σχέση τους και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, το αγαπημένο ζευγάρι είναι έτοιμο να βρεθεί μαζί σε ένα δικό του σπίτι, και εμείς σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Πριν από μερικούς μήνες, ο σύντροφος της γνωστής παρουσιάστριας, αποφάσισε να μετακομίσει από τα βόρεια προάστια όπου έμενε, στα νότια προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην Φαίη Σκορδά. Πλέον τα σπίτια τους είναι σχεδόν δίπλα και έτσι οι δυο τους έχουν πολύ περισσότερο χρόνο για να περάσουν μαζί.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real Life και του Βασίλη Μπουζιώτη, η απόφαση αυτή δεν έχει επιλύσει μόνο πρακτικά θέμα αλλά ουσιαστικά αποτελεί ένα ακόμα βήμα πριν την επισημοποίηση της δυνατής σχέσης τους. Είναι ένα τεστ συμβίωσης πριν ακόμα κάνουν το μεγάλο βήμα.

Φαίη Σκορδά - Νίκος Ηλιόπουλος συγκατοίκηση

Οι δυο τους προσπαθούν να μοιραστούν όσο το δυνατόν περισσότερο την καθημερινότητά τους, καθώς στα άμεσα σχέδιά τους είναι να συγκατοικήσουν. Δείτε εδώ και μερικές φωτογραφίες ντοκουμέντο της Φαίης Σκορδά που βγήκε για δείπνο με τον Νίκο Ηλιόπουλο.