Σπάραξε ο γιος της Έλλης Στάη για το θάνατο του πατέρα του - «Ισως να μην τα καταφέρω...»

Η ανάρτηση που ράγισε καρδιές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σπάραξε ο γιος της Έλλης Στάη για το θάνατο του πατέρα του - «Ισως να μην τα καταφέρω...»

Ο γιος της Έλλης Στάη, σπάραξε μέσα από μια ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, για το θάνατο του πατέρα του.

Ο Μάρκος Κατσίμης βιώνει τον θρήνος, αφού έχασε από τη ζωή, ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της οικογένεια τους, τον πατέρα του.

Πριν από λίγες ώρες, θέλησε να τον αποχαιρετήσει και δημόσια γράφοντας:

«Μου είναι και εμένα δύσκολο να σπάσω τη σιωπή του πόνου.Ισως να μην τα καταφέρω. Μου λείπεις και σε αγαπώ. Καλό ταξίδι αγαπημένε».

Έλλη Στάη Μάρκος Κατσίμης γιος

Ασύλληπτος θρήνος για την Έλλη Στάη - Το σπαρακτικό "αντίο"

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών ο Δημήτρης Κατσίμης, πρώην σύζυγος της Έλλης Στάη και ο θρήνος είναι ασύλληπος. Το "αντίο¨ της... σπαρακτικό.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να αποχαιρετήσει τον πρώην σύζυγο της και πατέρα του γιου της.

«Δημήτρη,

Όταν οι άνθρωποι αγαπιούνται στη ζωή, ο θάνατος κάνει τις λέξεις ανύπαρκτες, άσφαιρες.

Το «μας λείπεις», είναι τόσο ελάχιστο όταν το λες, τόσο απέραντο όταν το νιώθεις....

Όπως έλεγες, ο πόνος δύσκολα μοιράζεται και η απώλεια βιώνεται κυρίως στη σιωπή.

Όπως έλεγες, η σιωπή είναι μια δύσκολη άσκηση μόνο γι αυτούς που έχουν πολλά να πουν.

Και gentleman της δημοσιογραφίας, και έμφυτος δημοσιογραφος και διανοούμενος και βαθειά παιδευμένος και ρομαντικός ανοιχτόμυαλος ιδεολόγος.

Όλα αυτά τα είπαν όσοι σε γνώρισαν και σε εκτίμησαν γι αυτά.

Εγώ κρατάω για το τέλος , τη βαθειά καλοσύνη σου για τους άλλους που πήγαζε από την έλλειψη του αυτάρεσκου εγωισμού που κάνει τους ανθρώπους να μην βλέπουν πέρα από τη σκιά τους.

Εσυ βλεποντας πάντα ευθεία στην καλή πλευρά των άλλων , προσπαθούσες να ελαφρύνεις τα βάρη όλων μας. Κάπως έτσι σε βλέπω να λες «έλα Ελλακι , μην στενοχωριέστε όσοι με αγαπήσατε .....Όλα καλά.....Σε αγαπάμε , μας συντρόφεψες σε όλα , γι αυτό ναι ...Όλα καλά ...όπως το ήθελες.», έγραψε χαρακτηριστικά η Έλλη Στάη στην λεζάντα της ανάρτησης της.

View this post on Instagram

Δημήτρη, Όταν οι άνθρωποι αγαπιούνται στη ζωή, ο θάνατος κάνει τις λέξεις ανύπαρκτες, άσφαιρες. Το «μας λείπεις», είναι τόσο ελάχιστο όταν το λες, τόσο απέραντο όταν το νιώθεις.... Όπως έλεγες, ο πόνος δύσκολα μοιράζεται και η απώλεια βιώνεται κυρίως στη σιωπή. Όπως έλεγες, η σιωπή είναι μια δύσκολη άσκηση μόνο γι αυτούς που έχουν πολλά να πουν. Και gentleman της δημοσιογραφίας, και έμφυτος δημοσιογραφος και διανοούμενος και βαθειά παιδευμένος και ρομαντικός ανοιχτόμυαλος ιδεολόγος. Όλα αυτά τα είπαν όσοι σε γνώρισαν και σε εκτίμησαν γι αυτά. Εγώ κρατάω για το τέλος, τη βαθειά καλοσύνη σου για τους άλλους που πήγαζε από την έλλειψη του αυτάρεσκου εγωισμού που κάνει τους ανθρώπους να μην βλέπουν πέρα από τη σκιά τους. Εσυ βλέποντας πάντα ευθεία στην καλή πλευρά των άλλων, προσπαθούσες να ελαφρύνεις τα βάρη όλων μας. Κάπως έτσι σε βλέπω να λες «έλα Ελλάκι , μην στενοχωριέστε όσοι με αγαπήσατε ....Όλα καλά.... Σε αγαπάμε , μας συντρόφεψες σε όλα , γι αυτό ναι ...Όλα καλά ...όπως το ήθελες.

A post shared by Elli Stai (@ellistai) on