Βραδινές λιγούρες για την Δούκισσα Νομικού - Στο πλευρό της ο Δημήτρης Θεοδωρίδης

Υπάρχουν φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βραδινές λιγούρες για την Δούκισσα Νομικού - Στο πλευρό της ο Δημήτρης Θεοδωρίδης

Η ίδια η Δούκισσα Νομικού έκανε λόγο για βραδινές λιγούρες στα stories της και μας άνοιξε και την δική μας όρεξη! Την Τετάρτη βρέθηκε μαζί με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη στο κάστρο της Μεθώνης και... η μέρα τους έκλεισε με ένα παγωτάκι!

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης παρά το γεγονός πως έχουν μια βαριά και γεμάτη καθημερινότητα γιορτές, σαββατοκύριακα και αργίες πάντα ξεκλέβουν λίγο χρόνο για να κάνουν mini trips!

Πάντως εμάς με αυτή την φωτογραφία που ανέβασε μας ξεσήκωσε για τα καλά:

Δούκισσα Νομικού έγκυος ξανά

Εν αναμονή του τρίτου παιδιού η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης;

Όπως φαίνεται ή μάλλον όπως μαρτύρησε ένα σχόλιο που έκανε η Δούκισσα Νομικού στο διαδίκτυο βρίσκεται εν αναμονή του τρίτου παιδιού μπας και πάρει τα... μάτια της!

Όχι, όχι, δεν είναι έγκυος - αν και πολύ θα χαιρόμαστε - απλά ευελπιστεί πως όταν με το καλό, αυτό το παιδάκι θα πάρει το βλέμμα της γιατί τα άλλα δυο... δεν! Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης η Δούκισσα Νομικού έκανε Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και μια follower της την ρώτησε ποιο από τα δυο παιδιά έχει τα μάτια της. Εκείνη απάντησε φυσικά για πλάκα "το τρίτο", αποκαλύπτοντας πως τα παιδιά της έχουν πάρει από το σόι του Δημήτρη Θεοδωρίδη, τουλάχιστον το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.

Δούκισσα Νομικού έγκυος στο τρίτο παιδί

Μπορεί η Δούκισσα να μην είναι έγκυος, λοιπόν, αλλά ένα αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, αποκαλύφθηκε πριν λίγο καιρό πως περιμένει το πρώτο του παιδάκι! Με το καλό...

Δούκισσα Νομικού: Θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση για τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη

Γιορτή έχει σήμερα ο σύζυγος της Δούκισσας Νομικού, Δημήτρης Θεοδωρίδης και η ίδια έκανε μια απίστευτη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από τους followers της!

Για την ακρίβεια η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ο Δημήτρης ξεδίπλωσε το ποδοσφαιρικό του ταλέντο, στον κήπο του σπιτιού τους ο οποίος είναι και τεράστιος

Αυτό είναι το βίντεο της Δούκισσας Νομικού για τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

Δείτε εδώ και μια αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο του ζευγαριού!