Σούσουρο με την είδηση που αποκαλύφθηκε στο STAR - Άφωνοι Καραβάτου και Κατσούλης

Έγιναν γνωστές οι χαρές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σούσουρο με την είδηση που αποκαλύφθηκε στο STAR - Άφωνοι Καραβάτου και Κατσούλης

Άφωνοι έμειναν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, με την είδηση που αποκαλύφθηκε στον αέρα του STAR και έχει προκαλέσει σούσουρο στη showbiz.

Συγκεκριμένα, μπορεί ο Αργύρης Πανταζάρας και η Έλλη Τρίγγου να χώρισαν οριστικά - όπως άλλωστε είχε πει ο ηθοποιός ξεσπόντας - ωστόσο έχουν άριστες σχέσεις για αυτό και συνεγράζονται τηλεοπτικά και όχι μόνο.

Το πρώην ζευγάρι ταξίδεψε στις Κάννες, καθώς είδαν μεγάλη διάκριση και θα τους απονεμηθεί βραδείο καλύτερης ταινίας μικρού μήκους.

«Μιλάμε για μεγάλη ελληνική διάκριση. Θα απονεμηθεί το βραβείο καλύτερης ταινίας μικρού μήκους στο πλαίσιο αυτού του μίνι φεστιβάλ των Καννών που διοργανώνεται αυτό το τριήμερο. Βρίσκονται από προχτές στις Κάννες», ανέφεραν.

Πριν από λίγες ημέρες ωστόσο, βγήκαν μαγκωμένοι στον αέρα της εκπομπής, καθώς αποκαλύφθηκε το πρόβλημα υγείας.

Σούσουρο στο Star με Κρατερό Κατσούλη και Κατερίνα Καραβάτου

Τα πάνω κάτω καθημερινά στην τηλεθέαση! Την πρώτη θέση της πρωινής ζώνης την Πέμπτη 15/10 την κέρδισαν επάξια ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου με την εκπομπή τους στο STAR, Στην φωλιά των Κου Κου.

Το αχτύπητο αυτό τηλεοπτικό - και όχι μόνο - δίδυμο εδώ και χρόνια έχει αγκαλιαστεί από το κοινό και παρά το γεγονός πως τα νούμερα ανεβοκατεβαίνουν, πάντα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης 15/10 έκανε στο δυναμικό κοινό 16,1% βγαίνοντας πρώτο στην ζώνη του!

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 11,1
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 10,4
  • Mega: Πάμε Δανάη 6,2
  • ALPHA: Ώρα για Μελέτη 7,4
  • Open: Ευτυχείτε 13,4
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 16,1

Να υπενθυμίσουμε πως στην χθεσινή εκπομπή σχολιάστηκε αρκετά το Makeover που έκαναν στους παίκτες του GNTM 3 και είδαμε τον Κρατερό να μεταμορφώνεται! Δείτε εδώ το ξεκαρδιστικό βίντεο.