Big Brother: Χωρίς live την Παρασκευή; Τι συμβαίνει με Βαρθακούρη και Μικρούτσικο;

Όσα δήλωσε ο παρουσιαστης;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Χωρίς live την Παρασκευή; Τι συμβαίνει με Βαρθακούρη και Μικρούτσικο;

Ένας χαμός έχει επικρατήσει εδώ και μερικές ώρες, μετά την είδηση που ήθελε να υπάρχει κρούσμα κορωνοϊού στο Big Brother, με αποτέλεσμα να λέγεται πως μπορεί να μην πραγματοποιηθεί το live της Παρασκευής. Ωστόσο, ο Χάρης Βαρθακούρης ξεκαθάρισε την κατάσταση, ενώ ενημέρωσε και τι συμβαίνει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Αρχικά αποκάλυψε πως έκανε τεστ και βγήκε αρνητικό, ενώ όσο για το live είπε «Υποθέτω πως έκαναν όσοι έπρεπε να κάνουν. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα το live θα γίνει κανονικά».

Μετά τις δηλώσεις στο Ευτυχείτε αποκάλυψαν ότι τα τεστ βγήκαν αρνητικά και θα γίνει κανονικά το αυριανό live του Big brother.

Να πούμε πως αυτά έγιναν γνωστά μετά την αποκάλυψη πως το ξέσπασμα της Άννας Μαρίας, ήταν ένα μεγάλο ψέμα.

"Χαμός" με Ανδρέα Μικρούτσικο και Χάρη Βαρθακούρη - «Λέει ψέματα»

Όλα ήρεμα και ωραία κυλούσαν στην συνέντευξη που παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην κάμερα της εκπομπής Έλα χαμογέλα, μέχρι την στιγμή που πετάχτηκε ο Χάρης Βαρθακούρης και φώναξε πως λέει ψέματα.

«Στην αρχή μου είπαν αν θέλω να είμαι η φωνή του Big Brother, αλλά δεν έπρεπε να είναι γνωστή» είπε ο παρουσιαστής ενώ αναρωτήθηκε για τις φήμες περί κόντρας με τον τραγουδιστή «Να μπήκα στο Big Brother με σκοπό να ‘φάω’ τον Βαρθακούρη; Ήμαρτον!».

«Είμαι ένα άνθρωπος που επί 21 χρόνια ήμουν από το πρωί ως το βράδυ στην τηλεόραση, είμαι… σκασμένος, μιλάμε για μεγάλο ‘φαγοπότι’», συνέχισε. Ενώ αποκάλυψε και όλη την αλήθεια πίσω από το βίντεο του Αντώνη Αλεξανδρίδη.

Επίσης, όταν ρωτήθηκε αν ισχύουν οι φήμες που τον θέλουν να συζητάει με τον ΣΚΑΪ για μελλοντική συνεργασία μετά το τέλος του Big Brother, απέφυγε να αποκαλύψει κάτι.