Σούσουρο στο διαδίκτυο με το βίντεο του Θανάση Ευθυμιάδη

Τι δημοσίευσε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σούσουρο στο διαδίκτυο με το βίντεο του Θανάση Ευθυμιάδη

Σούσουρο επιικρατεί για ακόμη μια φορά στο διαδίκτυο με το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο επιτυχημένος ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης.

Αυτή τη φορά, μας έδειξε πως μπορούμε να καθαρίσουμε τη ρινική μας κοιλότητα. Πιο αναλυτικά, έδειξε ένα φυσικό τρόπο χρησιμοποιώντας νερό και αλάτι, αναφέροντας πως αποτελεί την καλύτερη πρόληψη για τις ιώσεις.

«Καθαρισμός μύτης! Η καλύτερη πρόληψη για τις ιώσεις (εκτός από καλή διατροφή, άσκηση και χειμερινά μπάνια ) είναι ο καθαρισμός της ρινικης κοιλότητας. Σε καθημερινή βάση (λόγο εποχής) Και ειδικά μετά την χρήση μάσκας. Το μικρόβιο πριν εισέλθει μέσα μας,μένει για αρκετές ώρες στη μύτη, έτσι με αυτόν τον καθαρισμό το απομακρύνουμε. Αν μετά νιώσουμε ξηρασία στη μύτη, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο με το μικρό μας δάκτυλο. Το κάνω το πρωί και η αίσθηση της Ελεύθερης αναπνοής με συνοδεύει όλη μέρα.

Επίσης όταν επιστρέφω από δουλειές στο κέντρο. Όχι πριν τον ύπνο (Οι βλέννες πρέπει να βγουν, όχι να τις καταπιούμε). Δοκιμάστε το, και λίγα λεπτά μετά, αφού φτύσετε, φυσήξετε και καθαρίσετε καλά, μυρίστε ένα λουλούδι (προτείνω γαζία, λόγω εποχής) και πείτε μου», έγραψε στη λεζάντα του ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

View this post on Instagram

Η καλύτερη πρόληψη για τις ιώσεις (εκτός από καλή διατροφή, άσκηση και χειμερινά μπάνια ) είναι ο καθαρισμός της ρινικης κοιλότητας. Σε καθημερινή βάση (λόγο εποχής) Και ειδικά μετά την χρήση μάσκας. Το μικρόβιο πριν εισέλθει μέσα μας,μένει για αρκετές ώρες στη μύτη, έτσι με αυτόν τον καθαρισμό το απομακρύνουμε. Αν μετά νιώσουμε ξηρασία στη μύτη, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο με το μικρό μας δάκτυλο. Το κάνω το πρωί και η αίσθηση της Ελεύθερης αναπνοής με συνοδεύει όλη μέρα. Επίσης όταν επιστρέφω από δουλειές στο κέντρο. Όχι πριν τον ύπνο (Οι βλέννες πρέπει να βγουν, όχι να τις καταπιούμε) Δοκιμάστε το, και λίγα λεπτά μετά, αφού φτυσετε, φυσήξετε και καθαρίσετε καλά, μυρίστε ένα λουλούδι (προτείνω γαζία, λόγω εποχής) και πείτε μου ????! #netipot #freebreathing #deepbreath #water #salt

A post shared by Θανάσης Ευθυμιαδης (@thanasisefthymiadis) on

Πένθος για τον Θανάση Ευθυμιάδη! Έφυγε από την ζωή αγαπημένο του πρόσωπο!

Θανάσης Ευθυμιάδης: "Από κει και μετά τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο για εμένα..."

Ο αγαπημένος ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης, με αφορμή τη συμπλήρωση από τα 25 χρόνια της πρεμιέρας του «Ντόλτσε Βίτα», αποφάσισε να δημοσιεύσει στο προσωπικο του λογαριασμό στο instagram, που προσφάτως δημιούργησε, μια αρκετά συγκινητική φωτογραφία, αναφέροντας κυρίως πώς τίποτα από τότε δεν έμεινε το ίδιο για αυτόν.

Η συγκεκριμένη δημοσίευση απέσπασε πολλά θετικά σχόλια και άγγιξε πολλούς τηλεθεατές. Η λεζάντα της φωτογραφίας ήταν:

Σαν σήμερα, στις 5 Οκτωβρίου 1995, έγινε η πρεμιέρα του Ντολτσε Βίτα, και από κει και μετά τίποτα πια δεν θα ήταν το ίδιο για εμένα. Την πιο δύσκολη και γεμάτη πόνο περίοδο της προσωπικής μου ζωής, έκανα τα γυρίσματα για μία σειρά που εδώ και 25 χρόνια προσφέρει γέλιο σε όλες τις ηλικίες. Σπουδαίο μάθημα ζωής για μένα ο Αντώνης Καλούδης. Χαίρομαι βαθιά όταν βλέπω την αλλαγή που έφερε η σειρά στη Συνείδηση της κοινωνίας για το δικαίωμα στον έρωτα της Ελληνίδας γυναίκας άνω των 40-45 ετών. Για τη νέα γενιά να πω και για τους παλιούς να θυμίσω, ότι μέχρι τότε η ανδροκρατούμενη κοινωνία δεν δεχόταν και χλεύαζε τον έρωτα μιας μεσήλικης γυναίκας και ενός νεαρού άνδρα.Για τους άντρες όμως ίσχυε το αντίθετο, σχόλια θαυμασμού για όποιον μεσήλικα κατάφερνε να ρίξει μία πιτσιρίκα. Χρόνια πολλά λοιπόν Ντόλτσε Βίτα! Να τα εκατοστήσεις και να εμπνέεις τους ανθρώπους να ζουν τον έρωτά τους όποτε έρθει, όπως θέλουν και με όποιον σύντροφο θέλουν!

undefined